Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

spawnery w twierdzach

Laukart
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

z tego co wiem są 4 twierdze w netherze

1 dobrze zachowana

2 twierdze są w średnim stanie

a ostatnia w złym bo jest rozwalona

wiem że nie w temacie ale poprostu pisze ile jest twierdz

jestem za tym aby na każdej twierdzy był spawner blaze bo mam dość że o 1 w nocy muszę iść na twierdze aby nikogo nie było na spawnerze bo w dzień jest tam pełno osób i to strasznie denerwuje to samo strasznie mało respi się mobów ale to strasznie strasznie mało mniejsza z tym chcem aby na każdą twierdze przypadał 1 spawner mam nazieje że ktokolwiek mnie poprze dziękuje Laukart zapomniałem dopisać to irytuje wielu graczy że jest tylko 1  spawner (edit)

Nie zastosowałeś się do wzoru a cała propozycja jest napisana chaotycznie. Co do spawnerów to z tego co słyszałam na pewno jeden został po prostu zniszczony przez jakiegoś gracza. Użytkownicy sami griefują twierdze i niestety wygląda to jak wygląda. Pewnie podczas najbliższej regeneracji netheru administracja coś z tym zrobi. Do odrzucenia.

Edytowane przez Jagoda150

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

Jak dla mnie do odrzucenia bo blejzów respi się i tak dość sporo na każdej twierdzy a do tego admini często regenerują chunki na twierdzach gdzie już są mocno zniszczone przez graczy a i jeszcze co do dropa z nich czyli pałek i głów możesz je kupić dodatkowo na targu u graczy albo często na licytacjach za małe pieniądze 

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Od początku otwarcia netheru jest zabezpieczony jeden spawner blaze'ów, który znajduje się na twierdzy, która jest najbliżej spawnu. Myślę, że jeden wystarczy szczególnie, że one się całkiem często respią nawet i bez niego. Twierdze są regenerowane regularnie. Do tej pory tylko dwie się dało, ale kolejne dwie będą też regenerowane w najbliższym czasie.

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...