Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

YoutubedoogE

FurFoox
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Dzień dobry dostałem dzisiaj bana na 3h z powodu tak myślę że to był ten powód bo napisałem typowi co chciał główke czarnego za 200k i chciał mnie oszukać a to że sprzedałem innemu za 950k go zdenerwowało napisałem do niego na prywatnym "masz ból dupy typie ?" to za takie coś jest ban na 3 godz ? bo ja mu niczego złego nie powiedziałem nic typu obrazliwych słów itp nawet nie chciałem z nim spiny wyzywał mnie że jestem debilem i używał chamsko widocznego poczucia pisania słów do mnie że szło wyczuć że są chamskie co teraz zrobić skoro nic mu nie powiedziałem obrazliwego 😞 początek niku gracza to: 00

proszę o jak najszybszą odpowiedz.

on mnie uraził bardziej nazywał mnie głupim a bana nie dostał jakoś czuję się że ma on znajomego z administracji potrzeba zdjęć itp screny żeby coś udowodnić ja tak miałem np jak chciałem zgłosić skarge a zaraz po 2 minutach ban nawet nie wiem za co niech mi pan Tadzio_  powie za co mi dał bana

Blokada została nadana za obrazę Gracza, ponieważ obraziłeś Użytkownika na chacie prywatnym. Po zapoznaniu się przeze mnie z dowodami od Pana Tadzia odrzucam odwołanie, ponieważ wydał on karę prawidłowo. Ty również możesz zgłosić Gracza dostarczając odpowiednie dowody. 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...