Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jaksto635

Wyróżnione odpowiedzi

Jaksto635

Kozaciak_

z tego co widzę permanentny

Trudno mi to stwierdzić lecz podejrzewam że około godziny 22

Chciałbym się odwołać ponieważ nie było mnie wtedy na serwerze i nie miałem się jak usprawiedliwić na przykład: że niektóre konta były stare i gdy zaczynałem swoją przygodę z serwerem to je stworzyłem a z kontem gyla92 napisałem o współdzielenie ip ale ze złym nikiem na zamiast gyla82 powinno być gyla92 ale tego nie zauważyłem  i Administrator Zietek czy jakoś tak nie wiem jak sie nik pisze mi zatwierdził. Więc prosiłbym o ułaskawienie poniżej załączam screena z banem. 

Pozdrawiam 

image.png

Edytowane przez Jaksto635
poprawki

5 minut temu, Tede napisał:

jeśli współdzielenie było zgłoszone to raczej ban bez sensu. imo za odbanowaniem

Pisałem coś ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem ponieważ żadne powiadomienie mi nie przyszło ale z tego co wiem mam zatwierdzone

Edytowane przez Jaksto635
nie dopowiedzenie

2 minuty temu, Jaksto635 napisał:

Pisałem coś ale nie wiem czy dobrze to zrobiłem ponieważ żadne powiadomienie mi nie przyszło

Współdzielenie zostało zaakceptowane, lecz tutaj piszesz że współdzielisz z gyla92

We współdzieleniu jest gyla82

05.04.21r [*]

222.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Za odbanowaniem, powody wyżej

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• Admin Forum
Admin Forum

Odwołanie akceptuję, a Ty dostajesz unbana. Jakbyś miał jeszcze problem z wbiciem na serwer, to zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na forum.

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...