Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kudlatek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick: Kudlatek_Ytak

Nick osoby oskarżonej: Knietja

Miejsce : Serwer MC

Data i godzina : 24.02 godzina 8:29

Opis sytuacji: Zobaczyłem bardzo opłacalną aukcje na licytacji i postanowiłem zalicytować, gdy tylko tak zrobiłem na /msg napisał do mnie gracz Knietja, który używając wulgaryzmów wyraził swoją złość jaki to ja jestem zły że podbiłem jego stawkę.

Dowody: image.png.8c311f70a60e192884724939dc34f658.png

image.png.4e3a037c1c4c242b6b5ac08c23a6e5a5.png

Pozdrawiam i miłego dnia 

~ Kudlatek

• Superka 1

NtwRnuK.png

Ten niekulturalny człowiek chyba nie wie na czym polega licytacja XD. Moim zdaniem należy się kara dla gracza, gdyż to nie jest miłe dostawać wulgaryzmy bo się chciało wygrać w tym przypadku bardzo opłacalne przedmioty za bezcen. 

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

3 godziny temu, Less_Than3 napisał:

Gracz notorycznie łamie regulamin, ciągle pojawiają się skargi i zażalenia (słuszne oczywiście) w kierunku tego użytkownika, proponuję tym razem surową karę! Za zaakceptowaniem.

Za zaakceptowaniem i surową karą dla tego kida. 

Powody wyżej 

Gracz nie kulturalny, ponadto zostałem podobnie zwyzywany, gdy upuścił item na mojej działce /gdy podejmowanie było zablokowane. 

05.04.21r [*]

222.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...