Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

bakina06
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku w postaci braku tagów.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick:bakina06

Nick osoby: twierdza

Zniszczyły całą twierdzę w netcheze

Ponieważ ktoś tam stawiał platformy 

Z jakiego powodu ja i inni gracze kurzy nic nie stawiali mają cierpieć z powodu braku twierdz. Nether bez twierdzi jest nie potrzebny moim zdaniem i można go bez nich usunąć. Proponuję osoby które budowałe poatformy zbanować np 10dni A nie od razu usuwać twierdzę i niszczyć zabawę innym graczom bo to jest bez sensu

• Dislike 1
  • Przytulas 1

Propozycja jest strasznie napisana i nawet nie zastosowałaś się do wzoru. A co do banowania na 10 dni to uważam, że jest to przesada, administracja powinna w inny sposób zapobiec griefowaniu np. cuboidami. A jak już piszesz propozycję na taki temat to może sama przestań budować platformy i podkopywać innych graczy.

Jestem na nie.

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

1 godzinę temu, Jagoda150 napisał:

Propozycja jest strasznie napisana i nawet nie zastosowałaś się do wzoru. A co do banowania na 10 dni to uważam, że jest to przesada, administracja powinna w inny sposób zapobiec griefowaniu np. cuboidami. A jak już piszesz propozycję na taki temat to może sama przestań budować platformy i podkopywać innych graczy.

Jestem na nie.

Mam to samo zdanie

imageproxy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...