Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

znikające itemy

kkiisieleq

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze:kkiisieleq
Miejsce występowania błędu: działka
Opis problemu: kupiłem kilof 5/3/3 który włożyłem do skrzyni z cennymi przedmiotami akurat był event więc na niego poszedłem jak już wróciłem to szukałem książki naprawy żeby połączyć ją z kilofem jak już zakupiłem naprawę to wróciłem na działkę zauważyłem że w skrzynce nie ma kilofu więc przeszukałem wszędzie i nigdzie go nie było poszedłem w tedy na działkę kolegi i tam był jego kilof więc go pożyczyłem wróciłem na działkę chciałem kilof połączyć z netheritem zobaczyłem do skrzynki i tam nie było netheritu drugi raz przeszukałem całą działkę  i nie było tak samo z moimi dwoma odłamkami netherytu

jeśli dodałeś jakiegoś kolegę do działki etc. to może Ci teraz żarty robi, pokaż jeszcze jakieś dowody, że zakupiłeś lub miałeś ten kilof NEUTRAL

Edytowane przez thomassom_

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...