ArriveDerci 405 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego - Twój nick (z serwera): ... ArriveDerci- Propozycja dotyczy (tytuł): ... Off drop slimeball i enderpereł- Opis propozycji: ... Tak jak w tytule do komendy /ustawienia fajnie byłoby dodać możliwość wyłączenia dropu slimeballi i perełek myślę że tego brakuje, mało komu potrzebne te slimeballe w jakiejś większej ilości a perełki gracze raczej kupują. Nawet jeśli te dwie rzeczy są tak bardzo potrzebne to tylko do pewnego momentu edycji tak czy tak kolejna sprawa i tak naprawdę najważniejsza w tej propozycji jest taka że te dwie rzeczy strasznie przeszkadzają podczas kopania ciągle trzeba je wywalać bo zaśmiecają eq i trzeba to trzymać tylko żeby sie stackowalo bo i tak niepotrzebne. To tyle głównie chodzi o to że fajnie jakby serwer dawał więcej opcji do przyjemniejszej rozgrywki. Co Złego To Nie Ja Pozdrawiam Arrive- Dodatkowe SS'y: ... Niepotrzebne 4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GazikBott 18 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Wydaje mi się, że samo /drop byłoby bardzo przydatne. Zgadzam się z propozycją, bo sam muszę wywalać nie raz slime'a z eq czy inne rzeczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryter22 666 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Slimeball i enderperły dropią w milionowych ilościach i dobrze by było, gdyby już nie dropiły. Jestem na tak. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaton 158 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego jak najbardziej na tak wszystko ładnie opisane 1 Na górze róże, na dole banicja od tej pory ignorujesz gracza ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeltraz 559 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Na TAK. Powody wyżej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karla 347 Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego również będę na tak pzdr 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klimek99 134 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Pewnie , że na tak ! Pozdrawiam , pozdro 600 , PDW Miejska dżungla , Papanios zawija kumpla 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kudlatek 31 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Tak, w moich 100 godzinach gry nie znalazłem dla tych przedmiotów żadnego użytku. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McStasio 339 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Na TAK, powody powyżej 1 Najmniej kreatywna sygnatura na serwerze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileq27 120 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Na tak Powody wyżej 1 Administracja RC be like: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia69 11 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Jestem na TAK powody wyżej. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagoda150 86 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Jestem również na tak, powody wyżej. 1 ,,Statki w porcie są bezpieczne, ale nie po to się buduje statki" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frandek 137 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Znaczy mi nie przeszkadzają slimeballe i perły ale jak komuś ma to pomóc to na TAK 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papaniosQ 611 Napisano 22 Lutego Admin Udostępnij Napisano 22 Lutego Propozycja oczekuje na akceptacje! W niedalekim czasie zostanie ona rozpatrzona! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi