Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

nowa opcja w /ustawienia

Alicja

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Alycjaa
- Propozycja dotyczy (tytuł): nowa opcja w /ustawieniach 
- Opis propozycji: Więc przychodzę z propozycją dodania do ustawień możliwość zablokowania używania wędki przez innych gracz na działce. Myślę, że wielu graczy denerwuje moment, w którym przychodzi jakaś osoba na naszą działkę i zaczyna nas popychać wędką. Myślę, że to fajna opcja, żeby dodać to w ustawienia zamiast całkowicie usunąć, bo czasem fajnie się w to pobawić, ale tylko w momencie kiedy tego chcemy. Nie wiem co mam jeszcze napisać tu jeszcze także pzdr Ala.

- Dodatkowe SS'y

2021-02-19_00_39_08.thumb.png.d89aaf3f6fcd77f9d88ab44d6a61c0e3.png

• Superka 2
  • Wow 1

sheeesh

jestem na tak, pomysł z dodaniem takiej opcji jest naprawdę dobry, myślę że każdy nie jednokrotnie miał sytuacje gdzie na działkę przychodził ktoś kto "dla jaj" spamował prawym klawiszem myszy ,tylko po to żeby kogoś zdenerwować.

• Superka 1
  • Przytulas 1

• Administrator
Admin

Jestem na nie, wędką można sprawdzić, czy ktoś np. nie używa niedozwolonej modyfikacji w tym czasie na działce żeby coś sobie nabić np. sztucznie nabijane wejścia na vw lub zrobić AntyAFK. Taka modyfikacja to np. "TinyTask" w której nagrywasz polecenie jakie program ma za ciebie robić (w pętli). Nie ma Ciebie wtedy przy komputerze a w grze co jakiś czas się np. poruszasz. Wtedy można sprawdzić wędką czy reagujesz na jakieś zaczepki, bo jak ktoś Ciebie popycha wędką to zwracasz zazwyczaj na to uwagę, bo jest to denerwujące.

953324593_forumxD.png.3f205341231c3543a09a1feece0fce51.png

• Superka 1
  • Like 1

image.png

Myślę, że jeśli już kogoś podejrzewacie o takie rzeczy to najlepiej to zgłosić do moderacji. Oni na pewno sami lepiej i skuteczniej to zweryfikują

Edytowane przez Alicja
  • Superka 2

sheeesh

• Administrator
Admin
7 godzin temu, Alicja napisał:

Myślę, że jeśli już kogoś podejrzewacie o takie rzeczy to najlepiej to zgłosić do moderacji. Oni na pewno sami lepiej i skuteczniej to zweryfikują

Przy zgłaszaniu zuberka o tiny task sam widziałem, jak papaniosQ go sprawdzał. Nie ma różnicy czy zrobi to administracja czy ty. Administracja przyjdzie sprawdzić tylko po to, aby to zweryfikować, czy faktycznie w danym czasie owa osoba używa niedozwolonej modyfikacji.    

27989756_forumxD.png.ca5eff98da8e7e2bbd88726b828fa115.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...