Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Odzyskiwanie straconego rankingu na pvp

Kier Kardashian
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru wątku w postaci braku tagów. //bludgeon

Wyróżnione odpowiedzi

Twój Nick: Kier_Kardashian  

Propozycja dotyczy: Odzyskiwania straconych pkt. rankingu pvp, gdy zostaną one odjęte, przez zabujstwo przez killaurzyste.

Opis propozycji: Propozycja polega na tym że jak ktoś jest na /warp s i ma duży ranking pvp, ale straci np. 44 pkt. przez to że zabije go cheater (killaurzysta, flychackowiec, makrowiec itp.). Administracja mogłaby je zwracać od razu na serwerze i nie trzeba by było pisać na forum, że "Straciłem pkt. bo zabił mnie cheater". Najlepiej by było, gdy jak ktoś jest sprawdzany przyzna się do killaury (Czy jakiegoś innego cheatu, który pomaga mu w pvp), albo jak podczas sprawdzania lognie z podejrzeniem o cheacie, który mu pomaga w pvp to wtedy administracja patrzy na to kogo zabił w ostatnim czasie i tym osobom zabitym zwraca pkt. utracone i ewentualnie zaliczony zgon tym osobom.

Dodatkowe ss'y: Niepotrzebne

p.S   Jak ktoś ma jakieś wątpliwości odnośnie mojej propozycji to proszę śmiało pisać 😃, A wtedy odpowiem.

Pozdrawiam Kardashian 💖

Tak jak napisał wyżej @BocianeQ nie masz co liczyć na administrację. W końcu jak typ zaczyna cię klepać na aurze to przez te parę/paręnaście hitów, to jest tylko twoja i wyłącznie wina, że dajesz się za szybko zabić, a nie klepiesz się z nim dopóki jakiś administrator weźmie go na sprawdzanie.  Jestem na nie.

Edytowane przez eryter22
  • Superka 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...