Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kudlatek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze : Kudlatek_Ytak

Propozycja : Anty AFK

Opis propozycji : Wydłużenie czasu aktywacji "Anty AFK'a", często się zdarza że kopię sobie na kopalni i jednocześnie piszę z kimś na discordzie, więc co chwile przełączam karty. W tym czasie zdąży załączyć się "Anty AFK", i gdy chcę dalej kopać wyskakuje komunikat image.png.3119afdfea70fbcd3a4ed20cf64c3c96.png.

Co jest bez sensu, bo jeśli piszę z kimś na discordzie to nie chcę co chwilę skakać, biegać tylko kopać. Więc wnoszę o wydłużenie czasu aktywacji.

Dodatkowe SS'y : Niepotrzebne

NtwRnuK.png

W sumie przyznaje, że czasami irytujące jest to, że tak krótko jest to zrobione. Zwyczajnie chcę się napić czegoś, odkręcam pije i zakręcam i to trwa kilka sekund a tu już taki komunikat. Za zaakceptowaniem.

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...