Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Jaksto635

werq_YT
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie tematu wątku oraz brak tagów. //bludgeon

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: werq_YT
Nick osoby oskarżonej: grogu92 i Jaksto635
Miejsce wydarzenia: Minecraft
Data i godzina wydarzenia: 04.02 godz okolo 12
Opis sytuacji: Scam na 450 tys ( z itemami i itp ) + Multikonta + podszywanie sie pod @gyla82 
Dowody: 
edit : 2 dowod

Edytowane przez werq_YT
inny problem
  • Wrr 4

Witam !

Powiem krótko
Wysyłałeś mi to na serwerze kilkanaście razy mimo ze i tak ci pisałem ze zostało to zgłoszone!

Jestem takiego samego zdania jak Kudlatek z nagrania nic się nie dowiedziałem.

za odrzuceniem!

Przykro mi werq_yt z zaistniałej sytuacji, jednak pokazywanie pustej już działki o niczym nie świadczy. Nie wiemy czy nie była pusta już wcześniej i czy nie starasz się nas wykiwać. Z Chatu na dc też trudno coś wywnioskować. Film jeden i drugi zrobiłeś bardzo chaotycznie (musiałem go parę razy oglądać by coś zrozumieć). Na przyszłość radzę transakcję robić na serwerze gdzie jest dostęp do logów oraz nie dodawać do działki randomowych osób z dc. Jestem za odrzuceniem.

image.png.6f8559d2576f656affa05e8e67300cc6.png

1 godzinę temu, Teorii napisał:

Przykro mi werq_yt z zaistniałej sytuacji, jednak pokazywanie pustej już działki o niczym nie świadczy. Nie wiemy czy nie była pusta już wcześniej i czy nie starasz się nas wykiwać. Z Chatu na dc też trudno coś wywnioskować. Film jeden i drugi zrobiłeś bardzo chaotycznie (musiałem go parę razy oglądać by coś zrozumieć). Na przyszłość radzę transakcję robić na serwerze gdzie jest dostęp do logów oraz nie dodawać do działki randomowych osób z dc. Jestem za odrzuceniem.

file:///C:/Users/Szymon/Pictures/Screenshots/Zrzut%20ekranu%20(555).png - prosze zobacz 🙂 

• Wrr 4

6 godzin temu, BocianeQ napisał:

Witam !

Powiem krótko
Wysyłałeś mi to na serwerze kilkanaście razy mimo ze i tak ci pisałem ze zostało to zgłoszone!

za odrzuceniem!

tak 1. Mozesz napisac do niego NAWET NA /MSG JAKSTO635 i zapytac sie o nick z tagiem 😜 2. MA MULTIKONTA to ja juz gdzies mam te 450 k ale zeby on tego nie mnial albo dostal bana 3. I TYLE JA NIE CHCE TYCH 450 K ale on caly czas robi multi na dc i albo mi spami na kanale albo na /msg mc 4. JAK cos nie pasuje to napisz to ja mam wycieki 🙂

• Wrr 4

6 godzin temu, BocianeQ napisał:

Witam !

Powiem krótko

za odrzuceniem!

2014664217_Zrzutekranu(557).thumb.png.db426549a68f9a08b9d2dff1f1b8095d.png Jeszcze mam takieje cos 🙂

• Wrr 3

1 godzinę temu, Teorii napisał:

Tak wiem NAWET na tym serwie sa wycieki XDDD bo takie posiadam

• Wrr 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...