Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

wyplosz

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: wyplosz
Nick Administratora, który banował: PAPANIOSQ
Długość bana: Perm ban
Kiedy to się stało?: 16.02.2021 ok. 01:22
Opis sytuacji: Grałem na tym serwerze ok 4 lata temu i chciałem teraz pograć z dziewczyną to dostałem perma za multikonto pod nazwa spoko_ziomek1 gdzie nigdy w zyciu nie uzywalem nawet takiego nicku i ogolnie przykra sytuacja chcialbym pograc z dziewczyna i nie moge prosze o pomoc. Dziekuje za rozwazenie odwolania.
Pozdrawiam cieplutko z Doszken z serwera.
Screen bana: 

ban realcraft.png

Edytowane przez wyplosz

Nie zostałeś zbanowany przez PapaniosQ tylko przez oldmancats to jedna rzecz. 

Druga - nie miałeś przypadkiem innych kont, których używałeś wcześniej?

Albo może ktoś z rodziny też gra na Twoim IP, ale nie zgłosiłeś tego do działu  współdzielenia IP?  

Na razie brak jakichkolwiek konkretnych dowodów na to, że blokada wydana niesłusznie. 

Na ten moment jestem za odrzuceniem prośby. 

• Superka 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

16 godzin temu, Soltivaa napisał:

Nie zostałeś zbanowany przez PapaniosQ tylko przez oldmancats to jedna rzecz. 

Druga - nie miałeś przypadkiem innych kont, których używałeś wcześniej?

Albo może ktoś z rodziny też gra na Twoim IP, ale nie zgłosiłeś tego do działu  współdzielenia IP?  

Na razie brak jakichkolwiek konkretnych dowodów na to, że blokada wydana niesłusznie. 

Na ten moment jestem za odrzuceniem prośby. 

Tak jak w odwołaniu grałem na tym serwerze ok 4 lata temu może 5, a z tego co się orientuje to są jakieś sezony i wgl więc nie ma opcji, że grałem na tym serwerze przez ten czas i to jeszcze na nicku spoko_ziomek1.
Chciałem pograć teraz i totalnie nie wiem jak ktoś inny na moim ip mogłby wejść na ten serwer.

13 godzin temu, Klusek napisał:

czesc wyplosz najlepiej bedzie jak oldmancats pokaze liste zarejestrowanych kont na twoje ip (oczywiscie bedzie ip zamazane). chwilowo neutral ale zobaczymy co bedzie dalej

W takim razie można poprosić o takową listę?
Bo sam bym chciał wiedzieć jakie konta są zarejestrowane pod moim ip.

Nie wiem skąd ta cała sytuacja. Czy jest możliwość o zbanowanie wszystkich innych kont z tego IP pod nazwą spoko_ziomek1 itp.?
Mój nick to wyplosz, a jedyna opcja jest taka, że mam 6 letniego brata, który gra w mc na komputerze taty ale to jest nie możliwe, że sam by znalazł serwer i sie zarejestrował itp bo nie umie do końca pisać, a poza tym gra tylko na singlu.

Połączono posty//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124

4 minuty temu, mordensoldier124 napisał:

@wyplosz proszę, nie pisz x postów pod sobą. Jeśli musisz coś dodać, a Twój post jest najnowszym w wątku i masz jeszcze możliwość edycji - edytuj go.

Tak jak napisałem przepraszam za zamieszanie nie było by mnie tu gdyby nie ta cała sytuacja po prostu chciałem pograć na serwerze z dziewczyną, a nie wiedziałem, że wyjdą jakieś komplikacje z multikontami, których nie tworzyłem i do końca sie nie znam.

• Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

Poniżej wstawiam screena, na którym widać, że na Twoim IP jest zarejestrowane 6 kont:

IMG_20210217_000052.jpg

Macie dokładnie takie samo IP, więc raczej pozostaje opcja, że albo Ty się na nich zarejestrowałeś, albo ktoś z Twojej rodziny to zrobił. Ostatecznie można się Ciebie zapytać, czy grasz na jakimś łączu, ale czas w grze innych kont chyba wyraźnie mówi, że musiała to być jedna osoba. 

48 minut temu, jipsyy napisał:

Poniżej wstawiam screena, na którym widać, że na Twoim IP jest zarejestrowane 6 kont:

IMG_20210217_000052.jpg

Macie dokładnie takie samo IP, więc raczej pozostaje opcja, że albo Ty się na nich zarejestrowałeś, albo ktoś z Twojej rodziny to zrobił. Ostatecznie można się Ciebie zapytać, czy grasz na jakimś łączu, ale czas w grze innych kont chyba wyraźnie mówi, że musiała to być jedna osoba. 

Nie mam pojęcia co to za konta i nie ma opcji ze ktos z rodziny gra na moim ip.
gram tylko na nicku wyplosz wiec nie wiem jak to nawet wytlumaczyc.

• Przytulas 1

Zostałeś zbanowany przez oldmancats, a nie przez Papaniosa, więc to już jest pomyłka z twojej strony. Jippsy również pokazała że na twoim ip jest zarejestrowane kilka innych kont, czyli bana dostałeś słusznie. Jestem za odrzuceniem ;v

𝕛𝕖𝕫̇𝕖𝕝𝕚 𝕜𝕥𝕠𝕤́ 𝕞𝕒 𝕕𝕠 𝕔𝕚𝕖𝕓𝕚𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕓𝕝𝕖𝕞, 𝕟𝕚𝕖 𝕫𝕨𝕣𝕒𝕔𝕒𝕛 𝕟𝕒 𝕟𝕚𝕖𝕘𝕠 𝕦𝕨𝕒𝕘𝕚. 𝕡𝕣𝕠𝕤𝕥𝕖

Pierwsza myślą zawsze najlepsza, więc od razu po zobaczeniu w odwołaniu nicku spoko_zionek1 i sytuacja wygląda następującą:

jakieś 30min temu czytałam sobie odwołania gracza właśnie o nicku spoko_ziomek1. napisał tam, że pomyliły mu się konta i dostał bana za mk. Łączy się to w całość właśnie w tym momencie, lecz jeżeli do kogoś nie dotarło to powtórzę jaśniej. 

Ty i spoko_ziomek1 gracie zapewne z jednego komputera, co wyjaśnia możliwość pomylenia kont. spoko_ziomek1 był zarejestrowany za serwerze, a ty nie grałeś. Zmierzam do tego, ze gdy weszła druga osoba z tym samym IP to zostało to uznane za mk, zgłoś to w dziale współdzielenia. A jipsyy dokładnie pokazała, że na tym adresie jest przynajmniej 5 kont.

Ban nadany słusznie, za odrzuceniem!

Wolf~

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

• Admin Forum
Admin Forum

Po zagłębieniu się w Twoją sytuację i dokładnym przeanalizowaniu sprawy, a także za zgodą jednego z członków Zarządu akceptuję odwołanie. Miłej gry!

• Superka 2

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...