Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pytania.

Kudlatek

Wyróżnione odpowiedzi

Hej, jako iż jestem nowy na tym forum, chciałbym spytać się was, bardziej doświadczonych osób, o kilka rzeczy.

1. Jak mogę zobaczyć kto zostawił mi punkty reputacji, oraz jak mogę je podarować komuś innemu.

2. W jaki sposób mógłbym zmienić swojego skina, który pojawia się pod moim nickiem, gdy napiszę jakiś post.

3. To raczej nie pytanie a propozycja, aby dodać wątek "Pytaniaktóry rozdzielał by się na te dot. Forum oraz Serwera.

Więc to tyle o co chciałem spytać, z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, i życzę miłego dnia. 🙂

• Przytulas 1
  • Wow 1

NtwRnuK.png

14 minut temu, Kudlatek napisał:

Hej, jako iż jestem nowy na tym forum, chciałbym spytać się was, bardziej doświadczonych osób, o kilka rzeczy.

1. Jak mogę zobaczyć kto zostawił mi punkty reputacji, oraz jak mogę je podarować komuś innemu.

2. W jaki sposób mógłbym zmienić swojego skina, który pojawia się pod moim nickiem, gdy napiszę jakiś post.

3. To raczej nie pytanie a propozycja, aby dodać wątek "Pytaniaktóry rozdzielał by się na te dot. Forum oraz Serwera.

Więc to tyle o co chciałem spytać, z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, i życzę miłego dnia. 🙂

1. jak ktso ci dal najezdzasz na reputke i patrzysz nicki
2. nie mozesz jak nie amsz premki
3. spoko

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

1. Powiadomienia, które dostajesz na forum pokazują Ci, że ktoś zareagował na Twój post/komentarz/status. 

Klikając na daną reakcję możesz zobaczyć kto ją dodał. 

2. Twoja główką synchronizuje się ze skinem, który posiadasz na serwerze. 

3. Na forum jest dział "Propozycje", gdzie możesz napisać swoje sugestie dotyczące Forum/TSa/Minecrafta. 

Nie zapomnij jednak, że panują tu zasady, szablony i wymagania dotyczące tagów, żebyś nie dostał karnych procentów za nieświadome złamanie regulaminu. 

Pozdrawiam i życzę miłej przygody u nas, w razie jakiejś potrzeby napisz mi priv na forum czy w grze. 

• Superka 1

1. Wystarczy kliknąć na znak z reputacją.

image.png

2. Na forum wyświetlany jest skin przypisany do Twojej nazwy użytkownika (Pseudonim/Nick). Jeśli zmieniłeś skina, ale nie zaktualizował się on na forum - musisz poczekać, ponieważ baza skinów, której używamy musi się zaktualizować.

3. FAQ znajdziesz tutaj https://realcraft.pl/page/help, jeśli będziesz miał jakieś pytania, możesz je kierować na OffTopic lub bezpośrednio do Administracji Forum w wiadomości prywatnej.

Edytowane przez mordensoldier124

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...