Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usunięcie blokowania hitów na pvp

Lolziczek
Wiadomość dodana przez bludgeon16,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie tematu wątku. //bludgeon

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): _Lolzik_
- Propozycja dotyczy (tytuł): Blokowanie hitów na pvp
- Opis propozycji: Dzień Doberek wbiłem na serwa poszedłem na pvp i zauważyłem że nie czasami nie mogę bić. Prawdopodobnie dodaliście coś co blokuje hity i można bić w wyznaczonym czasie od poprzedniego uderzenia. Chciałbym żeby takie coś było usunięte ponieważ, czasem kryty nie wychodzą bo trzeba takie coś odczekać a ludzie jak chcą to niech grają na macro i dostawają bany (Macro nic nie daje na 1.16.5 bo pvp jest na "przeładowanie miecza") szybkie strzały i tak zadają mniej od normalnych uderzeń po przeładowaniu więc takowe blokowanie hitów jest bezsensu. Mam nadzieję że moja propozycja zostanie zaakceptowana i to usuniecie. Widzimy się na serwerze i miłego dnia wam życzę 🙂
- Dodatkowe SS'y: Po co lol.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...