Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

pomocy

Klusek

Wyróżnione odpowiedzi

off top, bo popsul się ts i nie wiem co robić, niech mi ktoś pomoże proszę. sork za zdjęcie telefonem ale to na szybko only haha reactions 

Inb4 przeinstalowywałem go już z 5 razy nadal nic 

16129855585827422452767073782180.jpg

Edytowane przez Klusek

Prawda, zapora windowsa to głównie firewall, nie antywirus. 
Ja bym spróbował wyłączyć osłony avasta, potem to uruchomić jako administrator.

Jeśli nie działa, spróbuj cofnąć aktualizację tsa w systemie, choć nie wiem, czy komputer pamięta poprzednie aktualizacje po usunięciu wszystkich plików.

Jeśli to też nie działa, spróbuj użyć komendy w cmd "sfc /scannow", który powinien Ci pokazać dokładnie, który plik (lub pliki) jest wadliwy.

Jeśli to Ci nie pomoże, napisz mi na priv, wyślę Ci działającego tsa.

Pozdrowionka Klusiu! 

• Superka 1

No to nie możesz wbijać już na server, bo jak ktoś cię zgłosi za cheaty to wtedy masz bana za brak współpracy. 

Aby to naprawić musisz tak jak jest to tam napisane skontaktować się z administratorem systemu lub dostawcą oprogramowania. 

• Superka 1

2 minuty temu, eryter22 napisał:

No to nie możesz wbijać już na server, bo jak ktoś cię zgłosi za cheaty to wtedy masz bana za brak współpracy. 

Aby to naprawić musisz tak jak jest to tam napisane skontaktować się z administratorem systemu lub dostawcą oprogramowania. 

W każdej chwili może chłopak użyć dsc

Pozdrawiam Kardashian 💖

Temat do zamknięcia, musiałem wejść na pomoc techniczną Microsoft i konsultant mi pomógł zainstalować Microsoft Visual C++, bardzo wam wszystkim dziękuje za pomoc!! ❤️ 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...