Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zniknięcie naszych zwierząt

Token132
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Ehh... Sama byłam nowa i dobrze rozumiem, ale podstawy pls, mianowicie:

-WZÓR, WZÓR, WZÓR,

-Zwierzęta znikają, jeżeli masz ich ss na działce skieruj się z tym do jipsyy, ona się tym zajmie,

-To czy wydałeś na nie 40k czy 500$ nie ma najmniejszego znaczenia,

-To jest forum, nigdy nie spodziewaj się odpowiedzi w trybie natychmiastowym i nie spam postami, a to, że nie otrzymałeś odpowiedzi po 6h nie znaczy, że nikt nic sobie z tego nie robi, to znaczy, że musisz poczekać.

10 minut temu, Token132 napisał:

ale czemu zniknęły nie tylko zwierzęta ale też ponad 40 k a wy sobie nic z tym nie robicie

Jak widzisz jak się wypowiadam i jak sobie coś z tego robię. Mam nadzieje, ze to 40k które zniknęło to było to za zwierzęta a nie losowa kasa, o kasa z kąta znika tylko kiedy ją wydasz.

Nawet za bardzo nie wiem co myśleć, a to co napisałam to 15 minutowe wypociny. Odpowiednie osoby się tym zajmą.

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Jak tu nawet nie wiadomo jakie zwierzęta mu zniknęły. Na tym ssie nie widzę żadnych mobów. Brak wzoru i dowodów. 40k ci znikło, może je wydałeś na coś? Ja dalej nie wiem czy w tym wątku chodzi mu o to, że mu jakieś zwierzęta znikły czy o to, że mu kasa znikła. Jestem na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...