Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PANDZIULA1962

Hubix_201
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wzór został dodany przez moderatora.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Hubix_201
Nick osoby oskarżonej: PANDZIULA1962
Miejsce wydarzenia: MC
Data i godzina wydarzenia: ...
Opis sytuacji: 
W załączniku jest lista którzy odwiedzili moją działke jako  ostatni jest wśród nich jest pandziula. Jest to zapewne nowy gracz ponieważ jest u mnie sąsiadem (pokazał mi to inny gracz). Nowy nie jestem i miałem sporo itemów. Ostatnio zginęły mi 3 kilofy (zenchantowane dosyć dobrze diaxowe) nie miałem dowodów i musiałem odpuścić jednak teraz się skapnałem, że pandziula przyszla jako ostatnia a Empro to zapewne on ukradł mi itemy. Ukradziono mi też bambusy a nagle  na działce pandziuli również posadzono bambusy.
Dowody: 

image.png.f641f7e64386f096a73d7d4f45acdf24.png

Edytowane przez mordensoldier124

Dzień dobry 

To, że ktoś odwiedził Twoją działkę nie oznacza, że Cię okradł. Otwierać skrzynki i niszczyć cokolwiek na działce mogą tylko osoby do niej dodane. 

Oczywiście do odrzucenia.

Pozdrawiam 

• Superka 4
  • Dislike 1

AWWWWWWWWWWWWWWWWW.PNG.4b9d34aee3e5e760e3c8a72d917ae5d7.PNG

tez na nie, powody wyzej

• Superka 2

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...