Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dzik60

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Dzik60
Nick osoby oskarżonej: xoxoo
Miejsce wydarzenia: Serwer minecraft
Data i godzina wydarzenia: 2021-02-06 13:20
Opis sytuacji: Około godziny 13:10 postanowiłem wejśc na serwer, wpisując /money zobaczyłem iż wygrałem w lotto. Po niedlugiej chwili zadumy coby zrobić z taką gotówką postanowiłem zakupić kilka kluczy do magicznych skrzynek, aby to zrobić ogłosiłem na chacie że takowe kupię. Po kilku minutach odezwał się nikczemny gracz o nicku xoxoo z wiadomością że ma takowych 53 i że sprzeda mi 7 kluczy po 10k. Przystałem na ofertę i po chwili przeteleportowałem się do owego gracza w celu dokonania wymiany. Jestem ufną osobą i rozumiem kiedy ktoś chce dokonać wymiany poza komendą /wymiana, ponieważ pewien % kwoty jest zabierany. Przelałem graczowi 70k po czym dostałem swoje wymarzone przedmioty - kamienne przyciski. Nie chodzi mi o odzyskanie pieniędzy, niech je sobie wezmie zachłyśnie się nimi i udusi, jestem tutaj po to aby zapobiegać przyszłym takim sytuacjom. Ma tych kluczy jeszcze 46 czyli nie byłem zapewne pierwszy i ostatni. Uważam że wykorzystywanie zaufania innych ludzi nie należy do filozofii tego serwera, czy jest zgodne z regulaminem - tego nie wiem. Proszę tylko o odwołanie się do własnego sumienia i ukaranie tego gracza. Dziekuję za uwagę, poniżej przedstawiam myślę że wyczerpujące dowody co do tego zdarzenia.
Dowody: Logi z rozmowy:

[13:17:44] [Render thread/INFO]: [CHAT] [SVip] dzik60: Kupie klucze do magicznych skrzynek!
[13:17:59] [Render thread/INFO]: [CHAT] [xoxoo -> ja] ile potrzebujesz?
[13:18:04] [Render thread/INFO]: [CHAT] [xoxoo -> ja] mam 53
[13:20:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> xoxoo] ile za sztuke chcesz
[13:20:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] [xoxoo -> ja] 10k
[13:20:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> xoxoo] ok

[13:20:54] [Render thread/INFO]: [CHAT] [xoxoo -> ja] kk pay
[13:20:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [xoxoo -> ja] ile potrzebujesz?
[13:20:43] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> xoxoo] 6
[13:20:54] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> xoxoo] albo 7

Jesli trzeba mogę załączyć cały plik.

dowód 1.png

dowód 2.png

sygn.jpg.584cbb930789a825a225edfbe50fd20d.jpg 

Dowody jasno pokazują nam winę oskarżonego tak więc wnioskuje o ukaranie go banem permanentnym jak i każdej kolejnej osoby która będzie oszukiwać podczas handlu

Jestem za ZAAKCEPTOWANIEM skargi.

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

za zaakceptowaniem, powody wyzej!

• Superka 1

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Jestem także za ukaraniem. Powody wyżej.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...