Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kilku sekundowa niewidka

KwiatekMiki

Wyróżnione odpowiedzi

53 minuty temu, bludgeon16 napisał:

Być może w międzyczasie teleportujesz się w jakieś inne miejsce (mapę surowcową) w wyniku czego efekt znika.

tylko chodziłem po działce i zniknął sam poprostu

To prawda eryter dobrze mówi efekt potki niewidzialności na mapie z działkami już od chyba nawet pół roku albo i więcej został zablokowany bo dość często dochodziło do kradzieży itemów a w szczególności bejkonów gdy ktoś go rozkopywał by odnowić sobie kamień na działce to nieraz nawet kilka osób z aktywnym efektem niewidki czekało by takiej osobie go ukraść i później nie było wiadomo kogo za to winić i zgłosić i też jeszcze wtedy nie było opcji zablokowania podnoszenia przedmiotów przez graczy nie dodanych do działki co jest dość nową opcją na serwerze tak więc zgłoszony błąd jest do odrzucenia

• Superka 1

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

• Opiekun Forum
Opiekun

Też jestem na nie, bo jak napisał to eryter mikstury nie działają na działkach i mi też się to działo niejednokrotnie, kiedy wracałem np. z warp s

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...