Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wojt3k1000

Shadow_PL

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: ... Shadow_PL
Nick osoby oskarżonej: ... Wojt3k1000
Miejsce wydarzenia: ... działka gracza Wojt3k1000
Data i godzina wydarzenia: ...około godziny 8:55     01.02.2021
Opis sytuacji: ... Około podanej godziny wysłałem wiadomość na chacie że kupie kilof 5/3/3. Odezwał się do mnie pan z bardzo korzystną ofertą kilofa za 3k na co przystałem choć wzbudziło to moje wątpliwości wobec autentyczności i wiarygodności oskarżonego. Na początku czego nie mam uwiecznionego lecz warte zapisania jest to że uczyłem go robić wymianę, gdyż nie chciałem zostać okradnięty i wpisywałem mu całą komende a on prawdopodobnie okłamywał mnie że nie działa cały czas. Jako że nie miałem czasu przez zajęcia na mojej uczelni przystałem na przelew aby zrobić to szybko, a po przelaniu środków nie dostałem do rąk kilofu a oskarżony cały czas mówi że nic nie otrzymał pomimo tego że pisałem mu żeby wpisał komendę /money i upierał się że ma jedynie 100 dolarów co jest niemożliwe. Poniżej przedstawiam dowody płatności i kilka naszych wiadomości. Skargę tą pisze nie dla tych kilku k które wysłałem bo to nic, ale nie lub nie uczciwości i możliwe że inne osoby również zostaną okradnięte przez tą osobę. Dziękuje za rozpatrzenie sprawy.

2021-02-01_08_54_29.thumb.png.8b8aed9fd668caf2ddd358b8366631d5.pngDowody: ... 2021-02-01_08_55_52.thumb.png.fd5d1fd648cd5e473e1c839ea43530df.png2021-02-01_09_18_05.thumb.png.2479e786aa31ccd39235af6df2e2b9d7.png2021-02-01_09_18_17.thumb.png.3624a7d0ab92486ef2f0fd3102502e85.png 

Myślę że dowody wystarczające. Za ukaraniem.

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Miałem podobnie wysyłając pieniądze do innego gracza. Nick był wpisany dobrze ale i tak  pieniądze nie doszły. Zgłaszałem to na dział błędy serwera i zostało odrzucone. Może faktycznie te pieniądze mu się nie pokazały...

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem za ukaraniem za oszustwo i za obrazę gracza tak jak napisał to @Zeltraz

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...