Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Makura123

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Makura123

Propozycja dotyczy:  [Svip] Nad głową graczy, którzy wykupili takową rangę. 

Opis propozycji: Jak już każdy wie, każda osoba która ma Vip'a lub Svip'a ma nad głową dodany napis [VIP] (obok nicku). Co sądzicie o tym aby Vip'y miały nad głową napis [VIP], a Svip'y [Svip]? Myślę, że taka mała rzecz nie zajmie wiele czasu, a mogłaby się przyjąć wśród graczy, i może nawet w małym stopniu, zachęcić do zakupu rangi!

Pozdrowionka! 

Dodatkowe SS'y: brak. 

• Superka 7

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Tak mi też tego brakowało ! Jestem za zaakceptowaniem

• Superka 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Wydaje mi się, że jest to celowy zabieg, aby po prostu wyróżnić osoby, które zakupiły rangę za realne pieniądze. Tak samo takie uogólnienie możemy zobaczyć w rangach Administracji - KidMod, Mod i SMod mają ten sam prefix nad nickiem [Mod], także Admin, HeadAdmin i Właściciel mają ten sam prefix [Admin] ;v

Neutral, według mnie, nie jest to konieczne.

• Superka 1
  • Like 1

DP3Woc2.png

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem jak najbardziej na Tak, znacząco by to wyróżniło SVipów od Vipów i napewno dużo osób z tą rangą cieszyłaby się z tej funkcji, a kolor rangi mógłby być np. złoty, ale to i tak zależy od administracji

Edytowane przez thomassom_
  • Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...