Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dorianoo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Dorianoo

Nick Administratora, który banował: d0mka_

Długość bana: 7 dni

Kiedy to się stało?: 31.01.2021 o godzinie 18:34

Opis sytuacji: Siedziałem jak zawsze na serwerze. Nie miałem zbytnio co robić, więc postanowiłem pójść na chwilę na AFK i obejrzeć filmik na YouTube. Chwile potem okazało się, że jestem sprawdzany przez ww.  Administratorkę, więc od razu włączałem TeamSpeak'a. Wstałem by zamknąć drzwi i po ich zamknięciu odezwałem się do domki. Odzywałem się, ale nic nie słyszałem i kilka sekund później okazało się, że mnie rozłączyło. Spojrzałem szybko na grę, ale tam również mnie rozłączyło. Od razu po tym, jak zobaczyłem, że utraciłem połączenie z serwerem, to ponownie na niego wbiłem. Niestety Administratorka zgodnie z regulaminem musiała dać mi bana. Poniżej wysyłam ss logów z informacją, że rozłączyło mnie z nie mojej winy.

145186042_780282409244621_6544477794103569567_n.png.6d63206e5c709b058b1b7580626db506.png

1597003484_Zrzutekranu(14)_LI.thumb.jpg.14bd99d4347c33d90f4211131bc759f7.jpg

Screen bana:

2025511731_Zrzutekranu(12).thumb.png.a339bfd407899b8f92ce3404c68ae18d.png

Edytowane przez Giecio
Dodaję tagi
  • Nie ośmieszaj się 2

na nie pozdrawiam

Otrzymujesz 5% za negatywną ocenę odwołania bez podania przyczyny. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Superka 7
  • Przytulas 1
  • Haha 2
  • Sad 1

ts.jpg

I feel train to you

1 minutę temu, Giecio napisał:

Jestem za ponownym sprawdzeniem. Widać, że wyrzuciło z serwera i TS podczas sprawdzania.

Podzielam to samo zdanie, za ponownym sprawdzeniem gdyż dowody są jednoznaczne.

• Superka 2

Don't even try B) 

spacer.png

16 minut temu, Giecio napisał:

Jestem za ponownym sprawdzeniem. Widać, że wyrzuciło z serwera i TS podczas sprawdzania.

To fakt widać, że nie jest to podrobione, jednak myślę, że ponowne sprawdzenie nie ma sensu, gdyż ten użytkownik mógł zrobić wszystko w tak dużym odstępie czasowym (mam na myśli usunięcie cheatów) To w sumie trochę dziwne, że akurat wtedy coś takiego się stało, równie dobrze mógł wyłączyć internet. Jestem za ocaleniem użytkownikowi działki jednak pozostanie na banie. Takie jest moje zdanie 

pzdr.

• Superka 4
  • Dislike 2

sheeesh

8 minut temu, Alicja napisał:

Jestem za ocaleniem użytkownikowi działki jednak pozostanie na banie.

Podzielam, w moim przekonaniu ponowne sprawdzenie również nie ma sensu tak jak opisała Ala - gracz mógł do tego czasu zrobić wiele rzeczy jak np. odinstalowanie cheatów czy selfie. 

• Superka 1
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Przytulas 4

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Podzielam zdanie bugajskiej, jestem za odrzuceniem, bo doriano to chytry chłopak i mógł upozorować rozłączenie, podczas gdy usuwał cheaty, które miał. Nie od dziś wiemy, że Dorian z dnia na dzień nas zaskakuje, raz to, a raz to.  Oczywiście za odrzuceniem.

2 godziny temu, bugajska26 napisał:

A swoją drogą za to co zrobiłeś powinieneś aktualnie siedzieć w poprawczaku, a nie przebywać wsród dzieci na serwerze i łapać kolejne ofiary, przerwa dobrze ci zrobi.

Za to, to mu się nawet działka nie należy hehe

edit: @Mnich, małe co nieco, domyśl się

Edytowane przez Tadzio_
  • Superka 7
  • Przytulas 1
  • Haha 3

34 minuty temu, bugajska26 napisał:

za to co zrobiłeś powinieneś aktualnie siedzieć w poprawczaku

czy ja o czyms nie wiem??

tak jak wspomniala alicja, dobrym wyborem będzie zostawienie dzialki i stanu konta, ale ban niestety tez bedzie musial zostac pzdr

Edytowane przez Klusek

44 minuty temu, Giecio napisał:

tak samo jak i Giecio i Alcatraz jestem za ponownym sprawdzeniem widać że został wyrzucony z serwera TeamSpeake3 

32 minuty temu, bugajska26 napisał:

Za odrzuceniem. Równie dobrze mogłeś sam sobie internet odłączyć by mieć wymówkę.

A swoją drogą za to co zrobiłeś powinieneś aktualnie siedzieć w poprawczaku, a nie przebywać wsród dzieci na serwerze i łapać kolejne ofiary, przerwa dobrze ci zrobi.

Jestem za banem dla użytkownika Bugajska za pisanie czegoś takiego jest to nie na miejscu 

• Superka 1
  • Haha 7

Byłbym na ogół za ponownym sprawdzeniem aczkolwiek widzę że ma już trochę historii za sobą także podzielam zdanie @Alicjazostawić mu działkę i bana też. 

PS. Co do @bugajska26 to podzielam zdanie @Crogiler takie coś jest nie na miejscu trochę. Więc wnioskuje o usunięcie/zakrycie tego ostatniego zdania. 

• Superka 2

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Jestem za zaakceptowaniem odwołania. Nie macie jednoznacznych dowodów na to, czy sobie sam odłączył internet ale na to, że utracił połączenie już tak. Zakładacie z góry, że mógł "odinstalować", ale nie bierzecie pod uwagę możliwości, że mógł ich wcale nie mieć. Przypadki się zdarzają, a ponowne sprawdzenie faktycznie nie ma sensu

• Superka 1

Siemano Dorianoo, oczywiście jestem za odrzuceniem odwołania od bana dla gracza ,,Dorianoo''. Mógł upozorować rozłączenie przez ts np. chociaż tym, że sobie internet wywalił. Nie zostawiał bym mu działki ani stanu konta, ponieważ przez taki odstęp czasu mógł sobie Windowsa odinstalować i zainstalować ponownie. Jeszcze raz za odrzuceniem i Siemano Dorianoo

• Superka 5
  • Dislike 1
  • Haha 2

2 minuty temu, ToJaInternet napisał:

Bardzo ładnie opisane Do odrzucenia

A ja jestem za Zaakceptowaniem.

Wiele osób wyżej ładnie to opisało i dużo ładniej niż @bugajska26. Poza tym uważam, że ta użytkowniczka powinna dostać kilka % za obrazę Dorianoo.

Edytowane przez Pusheenka
Nawet jakby sie zostawilo bana, zostawcie dzialke, nie macie dowodow ze internet se odlaczyl
  • Superka 2
  • Wrr 2

Komputerek UwU

tenor.gif

Jestem za odrzuceniem.
Nic nie zdoła ponowne sprawdzenie gracza, bo już dawno usunął by cheaty.
Dorianoo myslales ze jak jipsyy jest twoja siostra to jestes nietykalny ? XDD 

• Superka 2
  • Dislike 1

instagram: <CENZURA>
gang1.png.b08bc394594489c3becac609a5534133.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...