Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

RTP tepneło mnie w lave

NS_Shadow_Pl

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: NS_Shadow_Pl
Miejsce występowania błędu: /warp surowcowa rtp
Opis problemu: Witam dziś około godziny 21:50 poszedłem na /warp s w namyśle miałem naprawić kilof kolegi 5/3/3/1 i pozbierać surowce ale gdy zostałem przeteleportowany wylądowałęm w lawie niestety nie miałem zbroi ani żadnych refili lub koxów bo nie jestem jakoś jeszcze wykokszony w dodatku straciłem jeszcze swój kilof 5/3/3 który był mój liczę na zwrot itemów ❤️
Dodatkowe SS'y: ...

• Dislike 1

Nie dostaniesz żadnego zwrotu itemków, na /warp s wiadome jest to, że można dednąć. Dodatkowo to twoja wina, że użyłeś komendy tepającej w randomowe miejsce na mapie, która zadziałała. Mogłeś po prostu iść pieszo od spawnu /warp s i nie byłoby problemu. Jestem na nie.

• Like 2
  • Dislike 1

7 godzin temu, Pusheenka napisał:

emm... /rtp to chyba nie powinno tepać w lawę, niech ktoś z administracji to wyjaśni, ja jestem na neutral na razie

Rtp działa tak, że nie teleportuje na otagowane bloki, np. Woda, czy lava. Dlatego nie można teleportować się na środek oceanu. Jednak zawsze może zdarzyć się jakiś błąd i każdy system może kiedyś zawieść. 

• Superka 1
  • Dislike 1
  • Wrr 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Według mnie, podjąłeś ryzyko na własną odpowiedzialność używając /rtp bo przecież trzeba mieć na uwadze że może cię w każde miejsce przeteleportować. 

Chociaż jednak mogłoby być coś takiego że /rtp wyrzuca w mniej więcej,, bezpieczne" miejsca. Chociaż pewnie ciężko byłoby to zrobić. 

Mnie np raz wyrzuciło na krawędź kanionu i spadłam tam. Ale miałam wodę że sobą na szczęście 

4 godziny temu, Demonix1Love napisał:

Według mnie, podjąłeś ryzyko na własną odpowiedzialność używając /rtp bo przecież trzeba mieć na uwadze że może cię w każde miejsce przeteleportować. 

Chociaż jednak mogłoby być coś takiego że /rtp wyrzuca w mniej więcej,, bezpieczne" miejsca. Chociaż pewnie ciężko byłoby to zrobić. 

Mnie np raz wyrzuciło na krawędź kanionu i spadłam tam. Ale miałam wodę że sobą na szczęście 

emm @mordensoldier124to powiedział, rtp nie powinno tepać w wodę czy lawę

• Dislike 1

Komputerek UwU

tenor.gif

• Opiekun Forum
Opiekun

Tak, to prawda /rtp nie powinno tepać w wodę czy lawę, ale jak już napisał to @mordensoldier124błędy się zdarzają i w takim przypadku zawsze lepiej być ubezpieczony w jakieś mikstury czy refy, jestem na neutral

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...