Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Automatyczna farma [usprawnienie]

Gość prowoGG

Wyróżnione odpowiedzi

Gość prowoGG

Twój nick: prowoGG

Propozycja dotyczy: Dodanie opcji do interfejsu konfiguracji farmy automatycznej

Opis propozycji: Jak powyżej, wnoszę o dodanie możliwości ustawienia wszystkich kierunków farmy jednym kliknięciem. Przy ustawianiu większej ilości farm możemy zauważyć błąd w postaci nie włączającego się ponownie interfejsu zarządzania farmą, co potrafi zdenerwować i zniechęcić do gry. 

Dodatkowe SSy: Brak potrzeby.

Interfejs nie otwiera się wtedy jak za szybko chcemy klikać. Także jestem za tą opcją tak jak została wprowadzona opcja z ulepszeniem farmy na max. TAK

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Jak najbardziej na TAK, Tym bardziej że już mamy możliwość ulepszania jednym klikiem to również dodanie opcji ustawienia wszystkich kierunków generowania plonów za jednym kliknięciem było by zbawienne dla wielu osób

• Superka 1

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Też jestem na tak, powody wyżej 🙂

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

• Opiekun Forum
Opiekun

Jestem na Tak, powody wyżej

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...