Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ułatwienie dla administracji

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): __sparkyy__

- Propozycja dotyczy (tytuł): __sparkyy__

- Opis propozycji: Przy wydawaniu przez administrację upomnień/mut/banów można nie raz zauważyć w powodzie literówkę bądź coś innego. Takie coś oczywiście może każdemu się zdażyć gdy ma dużo obowiązków i chce szybko napisać. Przechodząc do sedna tej propozycji to tutaj proponuję wprowadzenie ułatwienia dla administracji aby wpisując powód podświetlały się powody tak jak to jest np. Z nickami wpisujemy kilka liter, klikamy Tab i już mamy tak samo było by z powodami wpisujemy kilka liter klikamy Tab i już mamy. Myślę że byłoby to dobre dla szybkości wpisania i dla popełniania błędów gdzie administrator zazwyczaj poprawia tą literówkę i co prawda długo mu to nie zajmuje ale zawsze lepiej gdy klikniemy sobie Tab i samo się wypełni. I oczywiście nie musiały by być na tej liście wszystkie powody mogłyby być tylko te które są najczęściej używane. 

- Dodatkowe SS'y:  

• Superka 6

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Ja również jestem na tak, podrowionka! 

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Jestem na neutral bo jednak zamiast literówki może administrator z pośpiechu wcisnąć za daleko i dać bana/muta za totalnie inny powód. To już zależy od administracji.

• Like 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

• 3 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...