Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

zginąłęm przez błąd serwera i nie moge odzyskać sowich itów

MikeuS69
Wiadomość dodana przez mordensoldier124,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

zginąłem poprzez zbugowanie sie w klockach po tupnięciu się w losowe i admin prosi mnie o dowód , a jak miałem go zdobyć jak zginąłęm w dosłownie 3 sekundy i nie wiedziałem co sie dzieje jedyny dowód to moi koledzy z którymi gram , a pozatym można sprawdzić w logach gracza wszystko  , i pisze mu żeby wpisał /backup i zobaczył co miałem za itemy przed śmiercią a ten pisze że to wielka sprawa i  mam pisać na forum .. Jeden wielki żal i śmiech  . Mój nick to MikeuS69

Godzinę temu, MikeuS69 napisał:

zginąłem poprzez zbugowanie sie w klockach po tupnięciu się w losowe i admin prosi mnie o dowód , a jak miałem go zdobyć jak zginąłęm w dosłownie 3 sekundy i nie wiedziałem co sie dzieje jedyny dowód to moi koledzy z którymi gram , a pozatym można sprawdzić w logach gracza wszystko  , i pisze mu żeby wpisał /backup i zobaczył co miałem za itemy przed śmiercią a ten pisze że to wielka sprawa i  mam pisać na forum .. Jeden wielki żal i śmiech  . Mój nick to MikeuS69

za co dostałm ostrzeżenie bo nie rozumiem , tak trudo sprawdzic w logach i zobaczyc co straciłem a i tak chce odzyskać tylko kilof , na który kopalem 3 h 

Twój post nie wnosi nic do zgłoszenia! Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...