Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Powiększanie działki

Makura123

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick:Makura123 

Propozycja dotyczy: powiększenia działki 

Opis propozycji: Hej! Dziś przychodzę z nową propozycja, a mianowicie chodzi mi o powiększanie działek. Jak już wiemy powiększając działkę musimy na początku ja powiększyć na normal, potem na V1 i końcowo na V2; a gdyby tak dało się odrazu z np. Działki normalnej powiększyć na V2? Oczywiście nie jestem pewna czy dałoby się to wdrożyć, bo jednakże wiem że działka V1 kosztuje ponad 700k, ale mimo tego uważam, że taka propozycja byłaby korzystna dla graczy. Pozdrawiam Makurcia. 

P.S. Jeśli macie jakiś pomysł aby troszkę urozmaicić ta propozycje to piszcie w komentarzu! 

Dodatkowe SS'y : Nie

Edit: Właśnie przemyślałam, że byłoby to nie fair dla osób które już powiększały działkę.  Ewentualnie w nowej edycji moglibyście to wdrożyć. 

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Jak dla mnie bezsensu propozycja. Po to jest etap schodków, aby z niego korzystać. Jeśli kogoś będzie stać to ulepszy sobie kilka razy pod rząd i tyle. 

Jestem na nie. 

• Like 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...