Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SCP049
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Jako ze zostałem zbanowany na 7 dni na tym serverze przez Blurka, to nie tyle chciałbym się nie o tyle odwołać, co zapytać o pomoc, nie mogłem pisać na czacie bo dostałem mute, miałem ts, wszedlem na server, nawet wbilem na losowy kanal i czekałem, bo nie znalazłem kanału sprawdzanie. Przy sprawdzaniu machałem głową w górę i dół że się przyznaje. I właśnie co do cheatów. Używałem ich, ale nie dawały mi przewagi - nie używałem jej, skakałem sobie wysoko, nie używałem tego żeby się wspomóc, ani żeby komuś zaszkodzić. Rozumiem ban, nie zgodne z zasadami servera. Ale ja CHCIAŁEM SOBIUE TYLKO POSKAKAĆ... I proszę mnie na czacie nie wyzywać od śmiecia. Proszę jedynie o skrócenie lub usnięcie (czego wiem że nie zrobicie) bana. Jeśli dostane permbana, albo mi nie skrócicie, wróce pod innym nickiem vpn'em 😉 (nie to nie groźba) tak jak robiłem na już nie istniejącym theothercraft. 

jakby nigdzie nie bylo napisane to ja jestem SCP049

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 3

Hej!

Ja wszystko rozumiem, ale na /pomoc można pisać nawet posiadając mute, więc mogłeś się przyznać do cheatów właśnie tam, a z tego co sprawdziłam w logach nic tam nie napisałeś podczas mojego sprawdzania. Sama nie wiem co zrobić w takiej sytuacji, więc wszystko pozostawiam do oceny @jipsyy

//edit: Anielka i misiaczek, skoro był u Was na kanale, to dlaczego nie powiedziałyście mi, że na mnie czeka i ma mute? xD

Edytowane przez blurka_
  • Sad 1

image.png

mrozi🥶

Cheaty to cheaty, nawet to twoje 'skakanie' dawało ci przewagę nad innymi. Pisanie w odwołaniu, że jak nie dostaniesz unbana czy tam skrócenia kary to wrócisz na vpn'ie. Proszę cię, Giecio cię szybciej zbanuje niż najman z klatki ucieka. Za odrzuceniem.

• Superka 2

Wawrzus ma w 100% racje. Pisanie takich rzeczy nie polepsza nawet twojej sytuacji w tym momencie. Jestem również za odrzuceniem. 

• Superka 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

KidMod

Hej, nie wiem o co chodzi, ale @misiaczek ma rację, jestem za odbanowaniem.

• Superka 2
  • Thinking 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

• Sad 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...