Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): ZOORtheKID
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dueli
- Opis propozycji: Proponuję na serwer wprowadzenie "Dueli". Byłoby to 1vs1 z itemkami które byśmy dostawali automatycznie np. potki, sety 4/3 i reszta.

Itemy które mieliśmy w eq wcześniej byłyby zapisywane i oddawane po walce. Oczywiście wszystkie rzeczy które dostaliśmy na 1vs1 by znikały i aktywne efekty się natychmiastowo kończyły.

Komenda aby zaprosić kogoś na 1vs1 to mogłoby być np. /duel zaproś "nick" a aby przyjąć /duel akceptuj "nick".

Fajnie byłoby zobaczyć takie coś  na serwerze bo nie każdy chce wydawać pieniądze na itemki aby stoczyć pojedynek 1vs1 z kimś na /warp s, albo po prostu się poklepać.

Mogłoby  to też wyjaśnić konflikty pomiędzy graczami typu "kto jest lepszy w pvp" , ponieważ byłoby to 1vs1 z takimi samymi itemami a nie, że ktoś ma stack koxów i 4 osoby do pomocy.
- Dodatkowe SS'yNie ma

• Superka 5

Jestem na tak, bardzo fajna propozycja, jednak spolszczyłbym komendę do "pojedynek", ze względu na graczy, którym się ten angielski może mylić, chociaż i bez tego mogli by przywyknąć do komendy. 

• Superka 2

Spoko, rozumiem ale tłumaczenie, że serwer to freebuild pomimo, że każdy o tym wie jest trochę słabe, bo nie można wprowadzić żadnej propozycji dotyczącej pvp.

Edytowane przez ZOORtheKID
  • Superka 2

Jestem za wprowadzaniem, urozmaiciłoby to rozrywkę, jeśli nie komenda /pojedynek to może częstsze eventy typu pvp? 🙂 Trzeba wynagrodzić tych, którzy umieją się bić w tych klockach.

4 godziny temu, eryter22 napisał:

Przypominam, że jest to server Freebuild i survival

w takim razie czemu nieudolnie próbujesz znaleźć tu dziewczyne?

Edytowane przez Kacperek2115
  • Superka 4
  • Like 1
  • Dislike 1
  • Haha 4

Jestem zdecydowanie na tak . Nie byłby to nowy tryb tak naprawde, a dodatek do surowcowej. Pomysł jest super , można by było jeszcze dodać np /duel random (duel z randomowym gracem) . Tłumaczenie że jesteś na nie bo to serwer freebuild jest bez sensu , ponieważ freebuild nie musi być zawsze kopaniem po 12h dziennie i budowaniem domków .Duele były by świetnym pomysłem też dlatego , że stworzenie takiego trybu nie jest bardzo wymagające anie trudne , a mogło by przyciągnąć paru nowych graczy. Była by to w pewnym sensie innowacja, a gracze by mogli rozwjązywać pomiędzy sobą spory. Jestem na TAK.

• Superka 2

Również jestem na tak uważam, że to by super urozmaiciło grę i tak jak wspomniales/as w propozycji nie będzie czegoś takiego że ktoś ma np 20 koxow i całe eq potek, a druga osoba zaledwie 5 koxow i 4 ploteczki. 

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

@eryter22dobrze mówi, to jest serwer Freebuild także nie potrzebne tutaj są dodatkowe PVP czy coś w tym stylu.  Jestem na nie

• Superka 1
  • Dislike 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...