Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Niewidzialność na /warp parkour

Makura123

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Makura123

Propozycja dotyczy: Wdrożenia niewidzialności na /warp parkour

Opis propozycji: Hej! Przychodzę dziś do was z pewną propozycją, a mianowicie chodzi mi o wdrożenie na /warp parkour niewidzialności dla każdego gracza który na ten warp wchodzi. Często spotykałam się z tym, że będąc na jakimś klocku na parkourze, zwyczajnie zostawałam spychana. Widziałam już taka propozycje, ale została odrzucona, więc postanowiłam ją ,,odnowić". 

Dodatkowe SS'y: nie

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Jak dla mnie super pomysł, na parkour można znaleźć dużo ludzi, przeszkadza to w patrzeniu i ludzie spychają.

Masakra jakaś!

Jestem za Zaakceptowaniem

Sireen 😘

• Superka 1

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...