Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

sdhfisduasfusi

sdhfisduasfusi1

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: sdhfisduasfusi lub blowe no sporo ich było cxdnp 
Nick Administratora, który banował: jipsy
Długość bana: for ever
Kiedy to się stało?: dzis
Opis sytuacji: robiłem sobie jaja z was ale oczywiście administracja z kijem w dupie banuje no ale nic nowego ale tego bana dostała za mulikonta dobra to rozmiem ale te multikonta stworzyłem przez to że mnie zbanowali... Wiecie za co mnie zbanowali? ZA ZNIEWAGE ADMINISTRACJII!!! napisałem dla beki ze adminow wyzywam na pvp PVP! ale zniewaga. Bardzo przepraszam ze was zniewazyłem biedulki ;/ Prośba odbanujcie mnie bo i tak wroce tylko z innego konta 

Z wyrazem szanowania adminów szanowny  KING 
Screen bana: nie chcem mi sie 

ps jipsyy czy jakos tak ten nick szedł dzieki za bana ;] z toba troche przesadziłem trozumiem wkurzenie ;\

Edytowane przez sdhfisduasfusi1
podziekowania dla jipsyy ;]
  • Dislike 1

Odwołanie przyniosło odwrotny efekt - otrzymałeś stosowną karę za Zniewagę Administracji na forum.

Zapraszamy na następnej edycji - opiekun odwołań od blokad poinformował mnie o możliwości odrzucenia twojego odwołania od blokady, która została wystawiona jak najbardziej słusznie, szczególnie, że w odwołaniu przyznajesz się dodatkowo do omijania systemu blokad. W dniu dzisiejszym prowokowałeś Administrację na swoich mk, na których oczywiście również zostałeś zablokowany.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 2
  • Dislike 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...