Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ulepszenie rang dot. postów

berkowskyy

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Bvcha
Propozycja dotyczy: Modyfikacji rang tytułowych [tj. Starszy Użytkownik, Elita 1-3]
Opis propozycji: No elo, przychodzę z taką dość myślę fajną propozycją odnośnie rang na Forum. Mianowicie wstawiając posty możemy uzyskać Starszego Użytkownika, Stałego Gracza, Postamaker'a i Elitę Forum I-III. Dla jednych fajna motywacja do udziału w życiu forum, dla innych nic nieznacząca ranga. A gdyby tak troszkę je ulepszyć i na przykład osoby posiadające daną rangę odznaczałyby się jakoś spośród innych użytkowników? Tak jak przedstawione jest na dole, istnieje nawet legenda grup, aby każdy nowy gość wiedział kto kim jest. Nie tylko zmotywuje to Graczy do udziału w Forum (no bo wiecie, kolorki są super hihi), ale także da nam różnorodność w tym szarym Forum.

Od dawna mi tego brakowało, dlatego w końcu się ogarnąłem i przedstawiłem moją propozycję. Niech się dzieje wola nieba, zientekk nie ignoruj mnie na mesku 

Dodatkowe SS'y:

image.thumb.png.5d5330fa710d864ad3557cb4c3f2366a.png

*screen zawzięty z jakiegoś randomowego forum, z pierwszego lepszego linku

• Superka 4

DP3Woc2.png

Jestem za, poza tym ładnie @Bvchatrafiłeś na forum, kiedyś byłem tam opiekunem największego serwera, ach stare dobre czasy.

Dodam, że fajnym pomysłem na csc był vip na forum, 30 dni za 5 złotych, tu może to się zmienić. Dawał fajne bonusy i jeśli PWWP by przemyślał to, myślę, że kilka osób by się na to zgodziło. 

• Superka 1
  • Wow 1

Super, fajny bajer też tak uważam że część osób zmotywowało by wzięcie udziału w życiu forum aby zdobyć jakiś kolorek. I najlepiej żeby kolorek był zależny od ilości postów a nie tak jak na screenie VIP i svip też mają, ponieważ ktoś sobie kupi takiego vip/Svip i już ma kolor a tak to będzie musiał się trochę udzielać żeby mieć kolor. 

Za zaakceptowaniem. 

• Przytulas 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Bardzo mi się podoba twój pomysł! Na TAK! 

Edytowane przez Makura123
  • Przytulas 2

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...