Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PanMajster_

Maajsterek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: PanMajster_
Nick Administratora, który banował: agatkahihi
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: 22.01.2021 19:00

Opis sytuacji: Dnia 22.01.2021 o godzinie około 19:00 biłem się na /warp s, zostałem przeteleportowany do magicznego pomieszczenia, w którym sprawdzają graczy. Sprawdzała mnie administratorka agatkahihi, która sprawdziła mi cały komputer i nic nie znalazła. Przeglądając historię pobranych plików na przeglądarce znalazła skrypt na kopanie, który był pobrany dnia 22.10.2020, około 2 miesiące temu. Nie używałem tego skryptu na serwerze. Uważam, że zostałem zbanowany niesłusznie. Administratorka nie udowodniła mi, że używałem tego, dostałem bana na podstawie nazwy, która równie dobrze mogła być zmieniona i mógłby być to np. texturpack. Na pytanie czy udowodni mi używanie owego wspomagacza administratorka nie potrafiła odpowiedzieć. Chciałbym jeszcze dodać, że historia pobranych plików na przeglądarce nie jest związana z minecraftem i nie powinna być brana pod uwagę.
Screen bana: 

3.PNG

Edytowane przez PanMajster_
  • Superka 1
  • Dislike 2
  • Sad 1
  • Wrr 1

Jestem na nie, posiadałeś niedozwoloną modyfikację, więc licz się z karą zamiast zgrywać głupiego. Przecież taki mądry jesteś i powinieneś wiedzieć co można, a czego nie. 

Jeśli dalej nie wiesz, za co dostałeś bana to przeczytaj regulamin, jeśli dalej nie będziesz wiedział to napisz, mogę Ci wyjaśnić 🙂

• Superka 1
  • Haha 4
  • Wrr 1

Jestem za unbanem. Gracz został niesłusznie zbanowany. Moim zdaniem branie pod uwagę czegoś co było pobrane około  2 miesiące temu jest głupotą. Tak jak napisał nie używał tego i administrator nie udowodnił mu, że używał owego wspomagacza.

• Superka 2
  • Dislike 1

25 minut temu, ZloteJablko_ napisał:

Jestem za unbanem. Gracz został niesłusznie zbanowany. Moim zdaniem branie pod uwagę czegoś co było pobrane około  2 miesiące temu jest głupotą. Tak jak napisał nie używał tego i administrator nie udowodnił mu, że używał owego wspomagacza.

ale miał wspomagacz jak nie znasz regulaminu polecam przeczytać 🙂

• Haha 2
  • Wrr 1

Za odbanowaniem, ban na podstawie cheatów pobranych nie dość że 2 miesiące temu to jeszcze nie znajdujących się na pc skoro innymi metodami ich nie znalazła (no trochę XD).

• Superka 1
  • Like 1
  • Haha 1

Don't even try B) 

spacer.png

Jestem za odbanowaniem, gracz ten moim zdaniem nie używał cheatów, miał jedynie w historii pobierania jakieś skrypty / macro którego nawet nie używał.
Gracz ten, ma duży staż na tym serwerze i co edycje kupuje sobie rangę super vipa dla siebie i swojego brata, grają tu razem od paru lat, zaczynali gdy było tu 60 osób online w dzień, nie bierzecie tego pod uwagę, że ktoś tutaj gra parę lat i pomaga w utrzymaniu i rozwoju serwera? PanMajster_ jest legendą pvp tego serwera, co edycję biega na pvp, zarabia sporą kasę, i jest przykładem dla innych graczy. Myślę, że nie użył on nigdy wspomagaczy, cheatów, makr czy też auto clickerów, gdyby tego użył stał by się wielkim pośmiewiskiem i tytuł dobrego gracza pvp by już nie widniał już w jego historii. Dla tego też nie wierzę, że dołączył do graczy którzy oszukują.

3 godziny temu, Hangetsu napisał:

Jestem na nie, posiadałeś niedozwoloną modyfikację, więc licz się z karą zamiast zgrywać głupiego. Przecież taki mądry jesteś i powinieneś wiedzieć co można, a czego nie. 

Jeśli dalej nie wiesz, za co dostałeś bana to przeczytaj regulamin, jeśli dalej nie będziesz wiedział to napisz, mogę Ci wyjaśnić 🙂

Może mógłbyś być trochę milszy dla innych na forum 🤔 ? 

Połączono posty //mrdn

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 2
  • Dislike 1

instagram: <CENZURA>
gang1.png.b08bc394594489c3becac609a5534133.png

Słuchaj to, że miałeś go pobranego bądź używałeś w październiku to mogłeś to sobie zgrać gdziekolwiek chcesz, czy to na klawiaturę myszkę bądź inny czytnik i korzystać do woli. Moim zdaniem ban nadany słusznie. Odczekaj karę i wracaj do gry.

Pozdrawiam 

• Superka 3
  • Haha 1
  • Wrr 2

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

5 godzin temu, Nerdy napisał:

Słuchaj to, że miałeś go pobranego bądź używałeś w październiku to mogłeś to sobie zgrać gdziekolwiek chcesz, czy to na klawiaturę myszkę bądź inny czytnik i korzystać do woli. Moim zdaniem ban nadany słusznie. Odczekaj karę i wracaj do gry.

Moim zdaniem nie powinno się brać pod uwagę historii pobranych plików a tym bardziej 2 miesiące temu. Tak jak pisałem nigdzie na komputerze tego nie miałem, było to w pobranych plikach na przeglądarce. Można już zrozumieć, że tego nie używałem. Wiesz co to skrypt na kopanie? Skrypt na kopanie to jest taki skrypt gdy masz generatory kamienia np. w górę na 10x2 i kopiesz. Używanie takich skryptów na tym serwerze jest raczej bezsensowne bo ze swoich doświadczeń z serwerów blazingpack  wiem, że lava i woda generują się wolno.

• Superka 1

W dniu 23.01.2021 o 01:35, Nerdy napisał:

Pozdrawiam 

dobra zamknij morde jestes za odrzuceniem bo lubisz agatke hiih?? bardziej jej dupe wyliż, panmajster_ ukarany niesłusznie i powinien dostać unbana !! niewinny !!

Otrzymałeś 20% za niestosowne zachowanie do innych Graczy//mrdn

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 1
  • Dislike 4
  • Haha 1

instagram: <CENZURA>
gang1.png.b08bc394594489c3becac609a5534133.png

1 godzinę temu, Qrzys napisał:

Co z tego że 2 miesiące temu pobrałeś? Mogłeś równie dobrze cały ten czas go używać 

Zrozum, że nigdzie nie miałem tego na komputerze. Skrypt na kopanie był pobrany 2 miesiące temu i żeby go użyć najpierw trzebaby go zainstalować. Tak jak pisałem wyżej skrypt miałem pobrany na serwer blazingpack. Używanie takiego skryptu na realcrafcie  byłoby poprostu nie opłacalne i marnowałoby się czas na to.

Edytowane przez PanMajster_

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...