Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MrKulka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MrKulka
Nick Administratora, który banował: XKitka
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?:  20:43 
Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze był event wygrałem hajs, potem klepałem się na warp s i kiedy byłem daleko za mapą bo uciekałem zostałem przeniesiony do jakiejś szklanego akwarium myślałem że to jakiś żart ze strony administracji ale potem pisali że mam wejść na ts3. Nie mogłem wejść na ts3 bo używam starego laptopa z windowsem 2000 a tam nie mogłem tego zainstalować proponowałem inne programy ale administrator chciał ts3 to powiedziałem że nie moge i dał bana na brak współpracy.
Screen bana: przepraszam ale nie działa mi robienie ss z kompie bo jak robie to wywala na pulpit mam zdjęcia że posiadam laptopa i winowsa 2000

Minecraft 1.16.4 on x86 Windows 2000 : windows

hp old laptop in SM5 Sutton for £40.00 for sale | Shpock

wiem że stare ale mam to póki mój komputer nie zostanie naprawiony 

Edytowane przez mordensoldier124
usunięto cytat
  • Superka 2
  • Wrr 2

8195_Goos.gif.287e3fefa2ab83ed67aaece1e938e843.gif2321_HarryPotter_grr.png.50c3d5d8a7fc5fa53fceee1db1a09c33.png

Jestem na neutral administrator nie mógł ciebie sprawdzić dlatego dostałeś bana za brak współpracy ale jeśli faktycznie masz taki system a nie da sie na nim zainstalować ts3 to jestem za ponownym sprawdzeniem przez inny komunikator który posiadasz i da się go zainstalować na nowszych systemach.

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

Cześć, 

odnosiłeś się do mnie w sposób lekceważący, używając wulgaryzmów. 

Jako inne programy zaproponowałeś mi gg, co utwierdza mnie w przekonaniu które napisałam wyżej. 

Nie odpowiadałeś mi na pytania.

Gdybyś inaczej podszedł do sprawy, myślę że udałoby nam się pójść na kompromis. 

Dlatego właśnie ban za brak współpracy. W mojej opinii do odrzucenia,

pozdrawiam

• Sad 1

image.png

Jeśli było tak jak wyżej napisała @xKitkato rozumiem dlaczego dostałeś bana, mimo wszystko myślę, że jeśli nie możesz pobrać ts to powinieneś zostać sprawdzony w inny sposób aby ustalić czy powód bana jest odpowiedni. Jestem na neutral

• Dislike 1

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

Teraz, ToJaInternet napisał:

@xKitka Jak cię zlekceważył jak widzisz że nie mógł pogadać na ts to chciał zaproponować cos innego a ty to bierzesz za lekceważenie?!

[20:38:30] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] xKitka:  @MrKulka Pamiętaj: logout = ban, brak współpracy = ban, przyznanie się = mniejsza kara.
[20:38:43] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: dobra ale wypuść mnei
[20:39:31] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: mam fajne ity

[20:39:41] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] xKitka: Przyznajesz się/wchodzisz na tsa?
[20:39:48] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: co to tsa

[20:39:53] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] xKitka: Team speak
[20:39:59] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: nie znam

[20:40:24] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: podaje numery gg 8012129012

[20:40:49] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: gg = gadu gadu

[20:40:57] [main/INFO]: [CHAT] [Mod] xKitka: Ban za brak współpracy mam rozumieć?

[20:41:33] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] MrKulka: jaki k¤¤¤a ban za brak współpracy mówie Ci że mam gadu gadu i dicorda chcesz skypa Ts3 nie mogę zainstalować bo mam windowsa 2000

• Superka 1
  • Dislike 2

image.png

jestem za zaakceptowaniem odwołania, ponieważ jest to zrozumiałe, iż nie mógł wejść na tsa ze względu na system operacyjny. jeżeli mi zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, że mógł wejść z telefonu to sorry ale nie, ponieważ ts na telefon jest płatny 

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Odwołanie akceptuję, ale niestety nie odzyskasz działki oraz połowy stanu konta. Jeśli jest taka możliwość, to najlepiej zaktualizuj system, ponieważ następnym razem możesz już nie dostać unbana. 

• Superka 2
  • Like 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...