Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Znikający trójząb na działce

Franek_3

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Franek_3

Miejsce błędu: działka

Na trójzębie miałem enchanty: torpeda 3 i lojalność 3.  Rzuciłem go w ziemie na mojej działce. Ten zaczął do mnie powracać i nagle zniknął. Jedyny scrin jaki mam to to że mam go w skrzynce. Z góry przepraszam za wszystkie błędy, ale po raz pierwszy zgłaszam problem. 

2021-01-20_11.02.28_2.png

Sam w tej edycji miałem trójząb, rzucałem w ziemię i nic mi nie znikało więc nie wiem dlaczego akurat tobie tak się stało. Natomiast właśnie enchantów jakie miałeś nie widać.

Jestem za oddaniem zwykłego trójzębu.

To jest trochę smutne, bo to jest realne, że tak się stało, ale nikt normalny nie nagrywa 24/7. Wątpię, że odzyskasz ten trójząb, ale mam nadzieję, że Ci oddadzą, bo inaczej przez błąd serwerowy straciłeś 100k.

Jestem za oddaniem trójzębu, bo miałem już kilka takich sytuacji.

Pozdrawiam!

16 minut temu, feaccik napisał:

Sam w tej edycji miałem trójząb, rzucałem w ziemię i nic mi nie znikało więc nie wiem dlaczego akurat tobie tak się stało. Natomiast właśnie enchantów jakie miałeś nie widać.

Jestem za oddaniem zwykłego trójzębu.

Mi to będzie odpowiadłao i był bym za to bardzo wdzięczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...