Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kier_Kardashian

poprostudomiixd
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Hej , zwracam się do administracji z prośbą , mój nick w minecrafcie to : poprostudomixd .Osobą którą oskażam o kradzież kilofu 5 3 3  jest : Kier_Kardashian.
zajście miało miejsce na działce gracza Kier_Kardashian
Dokładna data i godzina wydarzenia to 20.01.2021 godzina 10:26.
A do rzeczy stało się to tak że gracz którego oskarżam o kradzież szukał kupca na kilof diamentowy 5 3 3 ,więc oczywiście się zgłosiłam i teleportowałam do niego ustalilśmy cenę i ten gracz chciał sprawdzić kilof który mu daje  więc rzuciłam mu go i sprawdził . Ustaliliśmy cenę 11k i w tym momencie on się gdzieś teleportował z moim kilofem bez zapłaty.

Jeśli moje argumenty okażą się dobre proszę o to by administracja dopilnowała tego by mój kilof wrócił do mnie ,oprócz tego niczego nic nie potrzebuje.  Z góry  bardzo dziękuję ,i życzę miłego dnia.

140263661_1416466915359784_6221470046800737853_n.jpg

140282858_156825729570909_265964152351282897_n.jpg

37 minut temu, kurczakowski napisał:

Brak wzoru. Ale dowody jednoznaczne myślę. Do odrzucenia za brak wzoru

Wzór w każdej chwili może zostać dodany albo przez autora wątku, albo Administratora Forum i nie widzę sensu w odrzucaniu wniosków/skarg itd za brak wzoru, szczególnie jeśli gracz opisał dokładnie całą sytuację. Nie rozumiem graczy, których zdaniem nawet jeśli wszystko jest opisane są za odrzuceniem tylko z tego powodu. 

Co do skargi - @poprostudomiixd najlepiej jak zamieścisz więcej logów z czatu z waszej transakcji, bo szczerze mówiąc nie ma tu jednoznacznie pokazanego, że zrobił to, o co go oskarżasz. Z powodu braku dowodów jestem aktualnie za odrzuceniem skargi. 

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Dowody w tej sprawie jednoznacznie wskazują na to, że gracz oszukał cię podczas wymiany i zasługuje na bana. Dobrze by było, gdyby ktoś z administracji oddał ci stracony w ten sposób kilof. Jestem na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...