Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Stakowanie minibloków

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Stakowanie się minibloków

- Opis propozycji: Nie wiem od czego to zależy, że tak nie jest, ale proponuję żeby minibloki stakowały się normalnie po 64 albo chociaż 32. Jak na załączonym ss - nie stakują się (chyba że te wykopane z jednego dnia? bo chyba dlatego niektóre się stakują). 

- Dodatkowe SS'y: tak

2021-01-20_10_36_55.png.467b5faef094565b645e477fc60c223e.png

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

1 minutę temu, Klusek napisał:

do odrzucenia, bo już jest taka propozycja w oczekiwaniu na zaakceptowanie

Aha nie zauważyłam, dziękuję Klusek! 

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jestem na TAK. 

Sama mam z tym czasem problem i nie jest to jakoś bardzo uciążliwe, ale jednak miło by było gdyby taka mała zmiana została wprowadzona. 

• Superka 1

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

@karolajn_Można też zrobić tak, że postawisz te minibloki na działce i je później zniszczysz. Wtedy powinny się ze stakować. Ja tak robiłem w tamtej edycji i to działało. Nie wiem czy w tej edycji będzie działać. Jestem na TAK.

Edytowane przez CreeperAwMan23

obraz.png.36e3b3122a6bc4c2610d092a3a41c60a.png    obraz.png.c0fa67e2059f540bb6fc9d1c680ac3a8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...