Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Powiększanie działki

Jagoda150

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Jagoda150
- Propozycja dotyczy (tytuł): Powiększanie działki
- Opis propozycji: Podczas gdy powiększamy działkę widnieje informacja, że mogą zniknąć zwierzęta, ramki na przedmioty, obrazy oraz stojaki na zbroję. Niestety nie jest napisane, że mogą również zniknąć prawie wszystkie plony poniżej poziomu gleby. Myślę, że szczególnie nowi gracze mogą o tym nie wiedzieć i po prostu stracić wszystkie rośliny na farmie tak jak ja niestety to zrobiłam. Chciałabym zaproponować jakiś króki dopisek do informacji, że plony też mogą zniknąć, ponieważ dla niektórych graczy mogą to być ogromne straty i poswięcony czas. W ss widok farmy po powiększeniu działki.

- Dodatkowe SS'y: ...farma.thumb.png.21d773d4a05efa7c244b30e08415d1ed.png

• Superka 1
  • Like 1

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

Generalnie to one nie znikają tylko jakby wypadają (?) z ziemi, dopóki nie ma usuwania to można je złapać, ale to tylko taka informacja dodatkowa. 

Również jestem za zaakceptowaniem, już jak Domcia napisała - dodać jedno zdanie do komunikatu nie będzie wyzwaniem, a może zaoszczędzić czas na sadzenie i serwerowe fundusze gracza ze względu na kupno nowych 'sadzonek' 😛

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

1 godzinę temu, Soltivaa napisał:

Generalnie to one nie znikają tylko jakby wypadają (?) z ziemi, dopóki nie ma usuwania to można je złapać, ale to tylko taka informacja dodatkowa.

Wiesz no niby tak ale kto by na to wpadł. Może to zauważyć dopiero potem. Jestem za zaakceptowaniem

spacer.png

31 minut temu, kurczakowski napisał:

Wiesz no niby tak ale kto by na to wpadł. Może to zauważyć dopiero potem. Jestem za zaakceptowaniem

Dlatego mówię, że to tylko taka informacja. 

• Superka 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

Jestem za oddaniem tobie plonów, które ci znikły. Można też wprowadzić tę informację na server, bo później gracze skarżą się, że nie wiedza co robić bo powiększyli działkę i okazało się, na wyższym poziomie działki musza zastosować inna metodę nawadniania i sadzenia, bo inaczej między powiększaniem działek te plony im po prostu zwiędną.  Jestem na tak.

• Superka 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...