Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Szybsze odpisywanie

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): __sparkyy__
- Propozycja dotyczy (tytuł): Szybszego odpisywania graczom na chacie.
- Opis propozycji: Na pewno administracja ma dużo wiadomości tych na /pomoc i tych na /msg i gry ktoś prowadzi event czy jakąś inną grę to też ma dużo wiadomości tych na /msg. Dziś proponuję taką opcję jak klikanie na nick gracza i uzupełnia nam się początek komendy. Wyglądało by to tak: [Blesk6 -> ja] : gdzie są diamenty i ja w tym momencie klikam sobie na jego nick i wpisuje mi się automatycznie to -> /msg Blesk6 . Taka opcja mogłaby być włączana w /ustawienia. Oczywiście nie wszyscy muszą mieć do niej dostęp np. tylko VIP/SVIP albo tylko SVIP. Pewnie propozycja zostanie odrzucona ale myślę że pomogłoby to szybciej odpowiadać graczom.
- Dodatkowe SS'y: Brak

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Jestem na tak.
bardzo super fajny pomysł który polepszy rozgrywkę i będzie fajniej się grało na tym fajnym serwerze.

bo nudne jest pisanie /r lub /msg..
Fajnie było by jeszcze. że ktoś coś pisze na chacie ogólnym i klikne na jego nick i odrazu msg i jego nick to też by super było

• Superka 1

instagram: <CENZURA>
gang1.png.b08bc394594489c3becac609a5534133.png

Myślę, że pisanie /r jest wystarczające a przynajmniej jak dla mnie.  Jeśli jednak ktoś wolałby taką opcję to rzeczywiście można by ją dodać jako dodatkowa w ustawieniach więc zostanę neutralna.

• Like 1

Modczepki i spółka 💜

Ekipa.png.3ae9e0ea5b7465163e0bf8b314267714.png

Hmm na pewno super dla administracji żeby się nie pomylić w /r, ale dla mnie jako gracza chyba neutral. Bez tego przeżyję, ale jakby było dodane to może i bym skorzystała

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Mogłaby to być faktycznie przydatna opcja, zarówno dla Administracji jak i Graczy. Oczywiście powinna ona być też opcjonalna, z możliwością wyłączenia jej, jeśli ktoś tego nie chce używać.

Na TAK.

• Superka 1
  • Like 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

41 minut temu, Klusek napisał:

jestem na tak, bo straaasznie nie chce mi się wpisywać tych nicków wszystkich, a wystarczy, że sobie kliknę i mam

tzn. Klusek wiesz, że tabem możesz? Ale spoczko, your opinion 😄

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Nie wiem jak wy, ale ja szybciej napiszę /r niż kliknę na kogoś nick.

Chyba, że chodzi o to że klikanie na nick gracza który wcześniej do nas nie pisał i auto. wpisywanie komendy /msg "nick"

W takiej sytuacji byłoby to nawet spoko, ale jestem za dodaniem tego do /ustawienia a nie dla każdego na stałe.

Edytowane przez ZOORtheKID

W zasadzie dobry pomysł bo nawet jeśli piszesz z dwoma graczami naraz i nagle wpiszesz /r (tekst) i ta druga osoba napisze sekundę przed to pomyłkowo można wysłać do tej drugiej osoby. 

A nie oszukujmy się czasami nick gracza jest długi i skomplikowany.

Jestem na tak.

• Superka 1

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

• 5 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...