Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Lagi na mapie surowcowej

SzymoneQ

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: SzymoneQ
Miejsce występowania bugu: mapa surowcowa na serwerze mc
Opis problemu: W poniedziałek rano 18 stycznia walczyłem na mapie surowcowej i w pewnym momencie zacząłem jeść koxa i przez lagi jadłem go jakoś 40 sekund i zginąłem tracąc jakoś 27 koxów prawie stack refili cały set 4/3 i miecz Ostrość V, Zaklęty Ogień II, Odrzut II i Niezniszczalność III. Nie był to na pewno mój lag ponieważ streamowałem to koledze i ani on, ani ja nie mieliśmy żadnego laga. Mam wielką nadzieję, że będę w stanie odzyskać chociaż te 27 koxów, ponieważ jest to dla mnie bardzo cenne.

• Dislike 1

Czyli przez wasze złe i niestebilne serwery które nie potrafią w 21 wieku utrzymać serwera, na którym jest 500 osob straciłem pieniądze za Svip'a i czas na farmienie złota? Nie spodziewałbym sie tego po serwerze minecraft.

-------------

Czekam na wypowiedź jakiegoś administratora na tan temat

------------- (~14:30 18.01)

Czy są tu admini???

Połączono posty//morden

Edytowane przez mordensoldier124
  • Dislike 1

@SzymoneQ tak jest tu Administracja. Zaczekaj cierpliwie na rozpatrzenie Twojego zgłoszenia, nie musisz przy tym co godzinę pisać postu, który zresztą mógłbym podpiąć pod OffTopic.

Co do zgłoszenia to jestem tego samego zdania co bvcha

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

@mordensoldier124Dobra sorki za spam no ale zrozum takie itemki straciłem, że nie mogłem się powstrzymać. Ale jest teraz taka akcja ze wysyłałem ostatnio koledze ss mojego miecza i chyba jest na nim również moje całe eq. Jak wejdę na komputer to poszukam czy jeszcze nie usunąłem tego ss’a i jak będę go miał to go tutaj od razu wyślę

------------- (17:50 18.01)

66bed3d032a4221a87164fa823e4fd2f.jpg

Udało mi sie odszukać tego tego ss'a.

Robiłem go chwile przed moją śmiercią i tutaj widac wszystkie moje itemki

Połączono posty//morden

• Dislike 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...