Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Niktaznylol

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Aurelia0
Nick Administratora, który banował: krzyychu
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało? : 22:13:26 15/01/2021 w piąteczek
Opis sytuacji: Dostałam bana za clickera który był używany 5 maja 2020 roku ostatni raz. Program został już odinstalowany, aczkolwiek sprawdzający widział.  
Screen bana: 

Wnioskuje o skrócenie kary do najniższego wymiaru lub całkowite jej zniesienie z góry dziękuje i liczę na szybkie rozpatrzenie mojej prośby.  Pozdrawiam serdecznie, je t'aime.

to cos do bana.png

• Wow 1
  • Haha 1

tenor.gif.4f67f78cdbe6bf93cc536976a257ee2c.gif

Gdy wchodzisz na serwer musisz liczyć się z tym, że jak masz jakieś cheaty, modyfikacje to możesz za nie dostać bana. Clicker mógł być używany ostatnio 5 maja 2020 ale wtedy też serwer był aktywny i właśnie w tym czasie też mogłaś go używać. Z mojej strony to wszystko. Oddaje głos ,,fachowcą'' XDD

• Superka 1
  • Thinking 1

Ze względu na nową edycję skróciłbym blokadę, ale na pewno nie zniósłbym jej całkowicie. Jakaś kara musi być za samo posiadanie, gdyż mając taki program/cheat dajesz do zrozumienia sprawdzającemu, że kiedyś tego używałaś i możesz to zrobić ponownie. 

• Superka 2

DP3Woc2.png

@Wawrzus dziękuję za wezwanie mnie na forum, już wyjaśniam sprawę. Kto to ten krzyychu tak wgl? No pewka, że jak jakiś nie wiadomo kto to jest i skąd się wziął daje bana, to wiadomo, że jest nieprawidłowy. Jestem za tym, aby cię odbanować. Ponieważ makro było ostatni raz uruchamiane 5 maja!, czyli nie na obecnej edycji, i nie powinno być za takie coś kary, to tak jak banować kogoś za makro z 2010, kiedy server jeszcze nie istniał no błazenada totalna. Dodatkowo usunęłaś program, który mu? przeszkadzał, wiec to też jak najbardziej na plusik. Jestem na tak.

• Superka 2
  • Dislike 5

Godzinę temu, Wawrzus napisał:

Gdy wchodzisz na serwer musisz liczyć się z tym, że jak masz jakieś cheaty, modyfikacje to możesz za nie dostać bana. Clicker mógł być używany ostatnio 5 maja 2020 ale wtedy też serwer był aktywny i właśnie w tym czasie też mogłaś go używać. Z mojej strony to wszystko. Oddaje głos ,,fachowcą'' XDD

problem w tym, że gram od wakacji na serwerze więc Clicker nigdy nie był używany na serwerze :3

6 minut temu, eryter22 napisał:

@Wawrzus dziękuję za wezwanie mnie na forum, już wyjaśniam sprawę. Kto to ten krzyychu tak wgl? No pewka, że jak jakiś nie wiadomo kto to jest i skąd się wziął daje bana, to wiadomo, że jest nieprawidłowy. Jestem za tym, aby cię odbanować. Ponieważ makro było ostatni raz uruchamiane 5 maja!, czyli nie na obecnej edycji, i nie powinno być za takie coś kary, to tak jak banować kogoś za makro z 2010, kiedy server jeszcze nie istniał no błazenada totalna. Dodatkowo usunęłaś program, który mu? przeszkadzał, wiec to też jak najbardziej na plusik. Jestem na tak.

W 2010 serwer istniał ;D

• Superka 3
  • Wow 1
  • Thinking 1

It's strange what desire will make foolish people do...

31 minut temu, Bvcha napisał:

Ze względu na nową edycję skróciłbym blokadę, ale na pewno nie zniósłbym jej całkowicie. Jakaś kara musi być za samo posiadanie, gdyż mając taki program/cheat dajesz do zrozumienia sprawdzającemu, że kiedyś tego używałaś i możesz to zrobić ponownie. 

Program sam w sobie zainstalowany był 5 maja 2020 roku tak samo jak używany więc nigdy tego programu nie użyłam, nie wiedziałam w sumie nawet, że taki program mam. To prawda popełniłam błąd bo mogłam od razu odinstalować ten program po jego zainstalowaniu ale totalnie o nim zapomniałam.

• Like 1

według mnie kara do zdjęcia, banowanie kogoś za posiadanie programu bez udowodnienia że był używany jest bez sensu , wydaje mi się że większość graczy na serwerach minecraft posiada lub posiadało na swoim komputerze tego typu programy , wiec jak sprawdzać to sprawdzać każdego gracza który gra na serwerze 😄

Edytowane przez Piotruss123
  • Superka 2

13 minut temu, eryter22 napisał:

Kto to ten krzyychu tak wgl? No pewka, że jak jakiś nie wiadomo kto to jest i skąd się wziął daje bana, to wiadomo, że jest nieprawidłowy.

czekaj co? XD? Krzychu był bardzo długo moderatorem i po pewnym czasie do nas wrócił. Sama Maja przyznała, że miała cheaty, więc dlaczego ban jest nieprawidłowy? 

Ja ogólnie jestem za odbanowaniem, gdyż Maja nie była świadoma posiadania tych cheatów. Mówi o tym nawet ostatnie ich użycie 5 maja 2020,  wtedy Mai jeszcze nie było na tym serwerze. Poza tym była ona sprawdzana 2 edycje temu i nic zostało wykryte, dlatego była też pewna, że ich nie posiada. 

• Superka 3

sheeesh

Jestem za ZAAKCEPTOWANIEM odwołania tym bardziej że sprawdzająca czyli w tym wypadku krzyychu sprawdził kiedy kliker był ostatnio używany i zaraz po sprawdzaniu Aurelia0 usuneła ten program z  komputera a same bany za to powinny być wydawane tylko w przypadkach gdy dana osoba używała go dla przykładu w ciągu ostatnich 30 minut przed sprawdzaniem i co do tego co napisał bucha o dawaniu administratorowi sygnału że skoro posiadała jakiś program to może go użyć ponownie jest niczym innym jak kierowanie się stereotypami i wrzucanie wszystkich do jednego worka co nie jest fajne bo owszem są takie osoby że mimo wielokrotnych banów wciąż używają niedozwolonych na serwerze programów i są też takie które zainstalowały coś raz albo by z czystej ciekawości zobaczyć jak coś działa i zapominają o tym że coś kiedyś mieli zainstalowane i już więcej nie używają danego programu 

• Superka 2

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Jestem za skróceniem.

Mimo tego, że jest to zakazane, program, którego użyłaś nie był użyty ani razu na serwerze od kiedy byłaś, a co za tym idzie nie zaszkodziłaś serwerowi w żaden sposób. Osoba nadająca bana nie musiała tego robić, ale z jakiegoś powodu chciała, bo mogła. 

• Superka 3

Z jednej strony posiadałaś ten program do macro, jednak nie był on używany od dłuższego czasu, tym bardziej nie na tej edycji. krzyychu w sumie mógł dać tobie szansę na usunięcie tego programu na jego oczach i potraktować to jako przyznanie.

Jestem najwyżej za skróceniem kary, ale nie całkowitym zdjęciem.

• Superka 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Jak zdradziłem poprzednią dziewczynę to czemu mam odpowiadać za to z aktualna dziewczyna?

Jak widzę dziewczyna była nieświadoma posiadania cheatow, tym bardziej używała ich niemalże rok temu i to nie na aktualnej edycji tylko jeszcze poprzedniej. To dlaczego ma za to odpowiadać teraz po tak długim czasie? To jest troche bez sensu. Jestem oczywiście za odbanowaniem lub skróceniem kary (to już zostawiam dla Administratora decyzyjnego) 

Co do administratora krzyychu to się podpinam pod @eryter22 kto to w ogóle jest? Nigdzie nie ma żadnej informacji na jego temat. Nagle się pojawia jak śnieg z nieba, bez żadnego podania ani nic, pod tym kątem całkowicie nie rozumiem tego serwera. Według mnie gość powinien cokolwiek napisać na forum żeby ludzie którzy go nie znają go poznali a nie pojawia się znikąd. I oczywiście jest rangą wyższy niż osoby które poświeciły dużo czasu na serwer kiedy go nie było. 

Edytowane przez __sparkyy__
  • Superka 2

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

2 godziny temu, kurczakowski napisał:

@Bludgeon@Bvcha podpisuję się

Każdy potrafi wyłączyć cheaty na sprawdzanie. Do Odrzucenia

Przeczytaj jeszcze raz uważnie wszystko co zostało napisane, "cheaty" były używane rok temu i ani razu użyte później, nie byłam nawet świadoma tego, że mam ten program. Sama chciałam krzychowi pokazać, że nic nie mam bo byłam pewna na 100%, bo byłam sprawdzana 2 edycję temu i byłam czysta.  Clicker nigdy nie został użyty na serwerze.

• Wrr 1

• Admin Forum
Admin Forum

Z racji, że dany program był używany 8 miesięcy temu, to mogę zgodzić się na zmniejszenie kary. Długość blokady pozostaje taka sama, ale za to odzyskasz działkę oraz połowę stanu konta. 

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...