Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Oddzielenie komend

Klusek

Wyróżnione odpowiedzi

TWÓJ NICK: KlusekSlaski 
PROPOZYCJA DOTYCZY: Oddzielenia komend /przelewy i /bilans
OPIS PROPOZYCJI: hej, 

ostatnio zauważyłem, iż komendy /bilans i /przelewy nakładają się na siebie, co mnie powoli zaczyna denerwować, ponieważ jeśli będę chciał sprawdzić przelewy to wpisze /przelewy, jednak kiedy wpisuje /bilans pokazuje mi się cała lista przelewów, a dopiero po drugim wpisaniu pokazuje mi się ile zarobiłem pieniędzy w ciągu dni. uważam, że te komendy powinny być oddzielone, ponieważ nie chce za każdym razem mieć zawalonego czatu sprawdzając moje przychody

DODATKOWE SS'Y: może nie ss, ale przesyłam filmik na yt

• Superka 1

7 minut temu, eryter22 napisał:

To jest raczej bug, a nie nowa propozycja. Jest to bardzo mylące dla graczy. Jestem na tak.

właśnie nie wiedziałem gdzie mam wstawić temat, więc zrobiłem to jako propozycje, ponieważ wydawało mi się to bliższe propozycji niż bugu. Jeżeli zarząd stwierdzi, że temat jest napisany w złym wątku bardzo proszę o przeniesienie go 

Jestem na tak. Od jakiegoś czasu używam "/bal", bo denerwuje mnie ta cała lista przelewów, polecam do sprawdzenia samego konta

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• 3 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...