Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Przelewy z TABem

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Wpisywanie nicku w przelewach z pomocą TABa.

- Opis propozycji: Uprzejmie proszę i proponuję przywrócenie do komendy "/pay" wpisywanie nicku za pomocą taba. Jest to uciążliwe, gdy ktoś ma jakiś dziki, trudny lub długi nick. Tak, zazwyczaj używam wymiany, ale zdarzy się, że przeleję coś tradycyjnie i brakuje wpisania tylko początkowych liter i uzupełnienia tabem...

Gracze mieliby też łatwiej używając przelewów tradycyjnych, gdy uzupełnią sobie nick tabem, bo to pokazuje tylko nicki online, już z 2 razy mi się zdarzyło, że gracze nie wpisali u mnie "_" a przelew pobrało, gdy wpisali samo "karolajn", bo jest taka osoba na serwerze, choć wtedy była offline... Potem piszą zgłoszenia, bo niby na pieniądze ktoś ich okrada, choć fizycznie docelowy gracz ich nie ma XD Zapewne nie tylko z moim nickiem były takie przygody...

- Dodatkowe SS'y: brak

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

5 godzin temu, Klusek napisał:

jestem na tak, bo trochę mnie to zaczyna denerwować 

nie denerwuj się synuś

Twoja wypowiedź nie wnosi nic do propozycji! Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Również jestem na tak - ułatwi to życie i zaoszczędzi trochę czasu 🙂

"Jeśli oczekujesz, że świat będzie dla Ciebie sprawiedliwy, bo ty jesteś sprawiedliwy, oszukujesz siebie. To dokładnie tak jakbyś oczekiwał, że lew Ciebie nie zje tylko dlatego, że ty jego nie zjadłeś"

Osobiście to jestem na neutral.

Generalnie komenda /pay i uzupełnianie TABem było naprawdę pomocne, właśnie z wymienionych przez Ciebie powodów rzonka, ale też nie raz zdarzyło się, że gracz chciał zrobić przelew szybko, wpisał pierwsze litery, wcisnął TAB i enter z prędkością światła (nie zwracając szczególnej uwagi czy jest to prawidłowe), a później 'OEZU to nie ten nick'. 

Zmiana tej komendy była właśnie pomysłem na wyeliminowanie błędnego wysyłania pieniędzy do randomowych osób. 

Sama nie wiem co byłoby lepsze, dlatego neutral. 

• Przytulas 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Zamiast komendy /pay, używaj komendy /przelew i tam możesz normalnie używać taba, polecam i pozdrawiam 🙂

• Wow 3
  • Wrr 2

Pare dni temu napisałem na /pomoc że nie działa podświetlanie nickow z komenda /pay powiedziano mi że przekazano to dalej. Także jestem za było by to pomocne najbardziej przy trudnych skomplikowanych nickach. 

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• 5 miesięcy później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...