Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

TwojMisiek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: TwojMisiek
Nick Administratora, który banował: oldmancast
Długość bana: 1 tydzień 2 dni 17godzin
Kiedy to się stało? : Dzis
Opis sytuacji: Stałem sobie na /warp s i przyszedł mój kolega glazek23. Glazek23 grał na (cheat) i bił z 8kratek. Gdy zeskoczył do mnie glazek23 na dół na pvp od razu za nim skoczył PanMajster_ i Glazek23 zaczął go bić z 6-8 kratek PanMajster_ uciekł jak zobaczył co on wyprawia włączył nagrywanie i nagrał jak go Glazek23 bije z 6-8 kratek poszedłem spać obudziłem się gdy kolega do mnie zadzwonił ze dostałem bana. Wbiłem na serwa patrze mam bana. (Ja nie cheatowałem tylko Glazek23)Proszę o sprawdzenie mnie na Dyżurce Pozdrawiam TwojMisiek
Screen bana: https://imgur.com/a/STT740U

tak jak wyżej wspomniał Alcatraz, wiele razy słyszałem, że masz na pendrajwie modyfikacje wspomagające walkę, przez co nie bardzo wierzę w twoją wersję zdarzeń. jestem za odrzuceniem odwołania 

Edytowane przez Klusek
  • Like 1

7 godzin temu, Klusek napisał:

tak jak wyżej wspomniał Alcatraz, wiele razy słyszałem, że masz na pendrajwie modyfikacje wspomagające walkę, przez co nie bardzo wierzę w twoją wersję zdarzeń. jestem za odrzuceniem odwołania 

mi chodzi o to ze to nie ja cheatowalem tylko kolega 

8 godzin temu, Alcatraz96_ napisał:

Nie raz było mówione i wręcz jest to powszechnie wiadome że masz wspomagacze na nośniku usb który odłączasz na czas sprawdzania. Jestem na nie.

alcatraz tylko ze mi chodzi o to ze to moj kolega cheatowal a nie ja i on dostal bana i ja wiec nierozumiem bo to jednak on cheatowal

Godzinę temu, TwojMisiek napisał:

mi chodzi o to ze to nie ja cheatowalem tylko kolega 

„To nie ja tylko kolega” XDDD

W każdym razie to co u kluska i alcatraza, więc do odrzucenia.

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Godzinę temu, TwojMisiek napisał:

alcatraz tylko ze mi chodzi o to ze to moj kolega cheatowal a nie ja i on dostal bana i ja wiec nierozumiem bo to jednak on cheatowal

Kolega kolegą, ale sprawiedliwość sprawiedliwością a Ty masz beczkę z odpalonego koleżki xd

^

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Zdajemy sobie sprawę z tego że tak jak powiedział Alcatraz, wiele osób zwyczajnie odłącza nośnik na którym ma modyfikacje. Wiemy też że gracze również zdają sobie z tego sprawę dlatego gdybyśmy banowali jak to było określone "bez dowodów" to tych banów byłoby zdecydowanie więcej.

• Superka 2

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Jestem na NIE. Dostałeś słusznego bana, przy jipsyy mówiłeś, że nie było cie wtedy i mnie nie biłeś i nie wiesz że miał cheaty. W tym czasie gadałeś z nim na teamspeaku (niestety nie mam na to ssa). Miał on ciebie dodanego do friend na tych cheatach i na filmie widać, że działałeś na swoją korzyść.

Link do filmu: 

Edytowane przez PanMajster_
  • Superka 2

Do odrzucenia. Na filmiku widać, że współpracowałeś z cheaterem. Ty go nawet nie biłeś, całą robotę odwalał cheater o nicku Glazek23, a bana zapewne dostałeś za współpracę. Nie wiem co musisz mieć w głowie, że zgłaszasz mnie za macro którego nie mam wysyłając filmik który sam nagrałem, a gracza który ma ewidentną killaure już nie xD. Ja dostałem ub, ale twoja kara powinna pozostać.

Typ na killaurze i jego kolega TwojMisiek - YouTube

Dodatkowo często słyszałem od innych graczy, że masz macro na nośniku 

Edytowane przez hallowen408

PanMajster chcę dodać że tobie się pomyliły osoby bo ja rozmawiałem z tobą na TeamSpeaku i z Jipsyy. Bo Ja mam na teamspeaku nick Twojmisiu a w grze mam HevyPvP_To_Krol więc z nim nie rozmawaiałeś na teamspeaku i mi powiedziałeś że będę mieć bana za współprace z Cheterem a ja nawet nie wiedziałem o co ci chodzi bo mówiłeś ze się biłem z tobą i niby pomagałem  Glazkowi który chetował a ja wtedy spałem lub jeszcze nie byłem na serwerze wiec teraz co napisałeś było bez sensu. 

Chciałem jeszcze dodać że jakby miał go w friendach na kill aurze  to by mu kill aura nie kierowała w strone TwojMisiek tylko na serwerze jest taka opcja jak /znajomi dodaj nick i dalej bierzesz sobie /ustawienie i pvp off i masz tam bo jakby miał go dodanego do kill aury bo go nie nakierowało w stronę TwojMisiek.

Edytowane przez TwojMisiu
zapomniałem wspomnieć ważna rzecz

• Admin Forum
Admin Forum

Po rozmowie na TeamSpeak'u i wyjaśnieniu dokładnie całej sytuacji uznałam, że blokadę można skrócić o kilka dni. 

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...