Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mejf

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Mejf_
Nick Administratora, który banował: zienteKK
Długość bana: perm
Kiedy to się stało? : 13.01.2021
Opis sytuacji: Cześć, 
Generalnie zacznę od samego początku. Od jakiegos tygodnia zacząłem rozgrywke na tym serwerze wraz ze swoja dziewczyną - aby spędził troche wolnego czasu po pracy. No i z racji tego, że jestem trochę leniwy (za co najmocniej przepraszam) wpadłem na głupi pomysł, żeby zarobić kase w szybszy sposób no i chciałem zakupić komuś VIP/SVIP w zamian za pieniądze serwerowe. W regulaminie jest wpis, że jest zakaz sprzedaży rang itp za
REALNE PIENIĄDZE,  więc stwiedziłem, że taka wymiana będzie na tyle fair w stosunku do serwera, że regulamin działa tylko na zasadzie "itemy itp za realną kase, która trafia na moje konto" a w taki sposób jak wyżej kasa trafia na konto serwera. Przepraszam za taką interpretacje regulaminu - myślałem, że osobiście nic złego nie robię  - a przy tym wesprę serwer. Samemu zakupiłem sobię konto SVIP no i długo się nim nie nacieszyłem. Przepraszam za taką sytuacje, pieniądze zostały mi już zabranę. Już nigdy nie będę tym handlował, bo po krótkiej rozmowie z zientkiem - zostało mi to wytłumaczone, że błędnie interpretuje regulamin. Proszę o drugą szansę i pozytywne rozpatrzenie podania ;).
Screen bana: https://imgur.com/a/exh04ml 

Edytowane przez feaccik

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...