Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Tepanie na warp s

DomniX

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: DomniX

Miejsce występowania bugu: Działki i warp s

Opis problemu: Gracz o nicku JulianClark napisał do mnie czy chce kupić 2 blaze rody za 20k. Napisałem do niego że ok, wysłałem prośbe o teleportacje okazało się że typ mnie tepnął na warp s gdzie zostałem zabity przez niego.

2021-01-12_12_47_55.thumb.png.d398f5eef5dfef60997aa2916490c0b2.png2021-01-12_12_47_52.thumb.png.8ee0ab59134438e3dd4bd99e87917e86.png

Edytowane przez DomniX

3 minuty temu, kurczakowski napisał:

Na /warp s można się tepać tylko jak się jest znajomymi. Nie wiem co o tym myśleć 

Można też wykorzystać lukę/buga/zwał jak zwał, że przed teleportacją na warp s akceptujesz teleportację (albo to było odwrotnie 🤔) i jesteście w tym samym czasie  na mapie 🙃

Jest to ciężkie do zrobienia ale możliwe

Edytowane przez Betii
  • Wow 1

Tepanie na /warp s poprzez akceptację teleportacji w ostatniej sekundzie działa od kilku edycji. Został wprowadzony cooldown na 3 sekundy po wpisaniu komendy np. /home jednak i tak tepanie dalej działa. Nie pomyślałeś ze jak ktoś chce sprzedać ci 2 pałki blaze za 20k to coś jest nie tak?

Edytowane przez PanMajster_

21 godzin temu, Betii napisał:

Można też wykorzystać lukę/buga/zwał jak zwał, że przed teleportacją na warp s akceptujesz teleportację (albo to było odwrotnie 🤔) i jesteście w tym samym czasie  na mapie 🙃

Jest to ciężkie do zrobienia ale możliwe

To w takim razie kto zawinił?? Kolegi by nie zgłaszał do kary.

spacer.png

2 godziny temu, kurczakowski napisał:

To w takim razie kto zawinił?? Kolegi by nie zgłaszał do kary.

Przecież to dział do zgłaszania błędów, a nie graczy.

Ja pamiętam, że kiedyś była blokada akceptowania teleportacji po wpisaniu komendy /home, ale pewnie bez problemu ktoś znalazł obejście. Oczywiście za naprawą błędu.

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

19 godzin temu, mordensoldier124 napisał:

Przecież to dział do zgłaszania błędów, a nie graczy.

Ja pamiętam, że kiedyś była blokada akceptowania teleportacji po wpisaniu komendy /home, ale pewnie bez problemu ktoś znalazł obejście. Oczywiście za naprawą błędu.

Za wykorzystywanie bugów jest ban więc kolega by też oberwał. 

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...