Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

/fly dla svip i vip

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): __sparkyy__
- Propozycja dotyczy (tytuł): /fly dla svip i vip
- Opis propozycji: Teleportując się co chwila z /warp las na działke czy z /warp s na działkę bądź jak nas wywali z serwera udręką dla mnie stało się ciągłe wpisywanie /fly. Niby to tylko 3 litery ale jednak to jest męczące trochę. Pomyślałem sobie czy zrobiło by to różnice gdyby można było latać bez potrzeby wpisywania tej komendy oczywiście tylko dla tych którzy mogą. Po prostu usunąć komendę /fly.
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Haha 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

@feaccikMożliwe że źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to że jak wracamy na działkę z takich miejsc jak /warp las czy /warp s gdzie latać nie można to nie musimy na nowo wpisywać komendy tylko po prostu bez wpisania komendy możemy na nowo latać. Nie chodzi mi o to żeby VIP czy svip mógł latać wszędzie.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Przepraszam ze moja poprzednia wiadomość zniknęła, przez przypadek usunąłem. 

Mimo to nadal jestem za odrzuceniem dlatego że zrobi się duże zamieszanie. Nic nie szkodzi wpisać jak się gdzieś teleportujesz /fly to krótka komenda. 

Myślę, że jest to spoko pomysł, jednak może do małej zmiany. Komenda np /autofly, po której wyskakuje Ci okienko w którym możesz wybrać gdzie chcesz mieć flya po wejściu, a gdzie musisz włączyć, bo żebyś też nie musiał wyłączać go jak nie chcesz. 😄

Zapewne można modyfikować ten skrypt tak żeby ustawić automatycznie ale myślę że nie ma potrzeby. Wiem że wpisywanie /fly może być trochę męczące ale jak już się kilka razy powpisuje to zajmuje to około 2 sekund, więc nie widzę sensu. Jestem na Nie

spacer.png

Co XDDD nie wiedziałem, że dla kogoś problemem może być wpisanie komendy "/fly" XD. Propozycja jest totalnie bez sensu, a rozwiązanie Twojego problemu może być proste, skopiuj sobie komendę "/fly" i wklejaj ją, nie będziesz się męczył z ciągłym wpisywaniem tej komendy ręcznie XDDD

Za odrzuceniem, taki trochę śmiech na sali xD.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Mniej więcej wiem o co chodzi autorowi i jestem nastawiony neutralnie, tak jak wspomniał klusek fajnym dodatkiem byłoby dodanie takiej opcji do panelu ustawień, co za tym idzie - nie trzeba byłoby wpisywać fly 50 razy dziennie. W związku z powyższym, myślę, że końcowo jest to przyjazne ułatwienie 🙂 

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Jestem na NIE.
Bezsensu ta propozycja, nie miałeś pomysłu na propozycję i żeby takie coś napisać, to lepiej było nic nie pisać, lub pomyśleć i napisać.

• Dislike 1
  • Haha 1
  • Thinking 1

instagram: <CENZURA>
gang1.png.b08bc394594489c3becac609a5534133.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...