Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Parkour jest za trudny!

KubeczekYt11
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Dzień dobry mam nick KubeczekYT11 i mam sprawe. Ponieważ Medium Parkour jest dla graczy za trudny (niektórych ) i ludzie się przepychają aby tylko zrobić ten skok i mam propozycje żeby może ułatewić ten parkour albo może zrobić limit graczy max 5 może? mam nadzieje że propozycja zostanie spełniona
                                                                                                                                                                                                                                                                      podpis: KubeczekYT11

Parkour na /warp parkour jest zrobiony w taki sposób, że jest kilka poziomów trudności, i to, czy ktoś go przejdzie, zależy wyłącznie od tego, jak dobry gracz jest w przechodzeniu parkourów. Ułatwienie takich parkourów wyeliminowałoby kompletnie możliwość sprawdzenia swoich umiejętności. W skrócie: jeśli nie możesz przejść parkoura medium, potrenuj, kiedyś ci się uda.

Na NIE.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Giecio wyjaśnił, ale fakt. Przydałaby się opcja wyłączenia blokady między graczami czy też widoczności graczy na parkourze, sam się potrafiłem zirytować i powtarzać skok bo jakiś koleś utknął ze mną i schodziło to dużo dłużej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...