Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Komenda na odlubienie działki

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Osobna komenda na polubienie i odlubienie działki

- Opis propozycji: Proponuję aby rozdzielić komendy polubienia i odlubienia działki, ponieważ przez przypadek można komuś odlubić działkę nie pamiętając, że wcześniej dało się już polubienie. Moja propozycja komendy to "/p odlub".  Wtedy pod komendą /p polub zostaje tylko polubienie działki, a gdy ktoś wpisze to ponownie na czyjejś działce, którą polubił wyskoczy komunikat, że działka jest już polubiona, a żeby "odlubić" trzeba wpisać komendę np. właśnie /p odlub. 
Sama niechcący odlubiłam komuś działkę przez przypadek a wielu graczom nie chce czekać się na ponowne polubienie działki (lub się spieszą a tepneli się tylko polubić xD)

@CreeperAwMan23 sr, musiałam Cię poświęcić do screena xDD

- Dodatkowe SS'y: tak

ppolub.png.c759c845139322f37dac157434df9c94.png

Edytowane przez karolajn_
  • Superka 3

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

z̶a̶ ̶o̶d̶r̶z̶u̶c̶e̶n̶i̶e̶m̶,̶ ̶p̶o̶n̶i̶e̶w̶a̶ż̶ ̶k̶o̶m̶e̶n̶d̶a̶ ̶/̶p̶ ̶p̶o̶l̶u̶b̶ ̶d̶z̶i̶a̶ł̶a̶ ̶n̶a̶ ̶c̶o̶f̶n̶i̶ę̶c̶i̶e̶ ̶a̶k̶c̶j̶i̶ ̶w̶p̶i̶s̶u̶j̶ą̶c̶ ̶t̶ą̶ ̶k̶o̶m̶e̶n̶d̶ę̶ p̶o̶n̶o̶w̶n̶i̶e̶,̶ w̶i̶ę̶c̶ ̶n̶i̶e̶ ̶w̶i̶d̶z̶ę̶ ̶p̶o̶t̶r̶z̶e̶b̶y̶ ̶n̶a̶ ̶t̶w̶o̶r̶z̶e̶n̶i̶e̶ ̶n̶o̶w̶e̶j̶,̶ ̶a̶ ̶n̶o̶w̶a̶ ̶z̶r̶o̶b̶i̶ł̶a̶b̶y̶ ̶t̶y̶l̶k̶o̶ ̶w̶i̶ę̶k̶s̶z̶e̶ ̶z̶a̶m̶i̶e̶s̶z̶a̶n̶i̶e̶

Edytowane przez Klusek

10 minut temu, Klusek napisał:

za odrzuceniem, ponieważ komenda /p polub działa na cofnięcie akcji wpisując tą komendę ponownie, więc nie widzę potrzeby na tworzenie nowej, a nowa zrobiłaby tylko większe zamieszanie

klusek ale chodzi o to ze latwo komu odlubic jak sie nie pamieta, ze juz sie dawalo /p polub xD a tak to wyskakiwal by komunikat ze polubiona i jak chcesz odlubic to inna komenda

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

1 minutę temu, karolajn_ napisał:

klusek ale chodzi o to ze latwo komu odlubic jak sie nie pamieta, ze juz sie dawalo /p polub xD a tak to wyskakiwal by komunikat ze polubiona i jak chcesz odlubic to inna komenda

aaa no to okej, bo wcześniej nie zrozumiałem. w takim razie jestem za zaakceptowaniem, bo w sumie tak jak wspomniałaś łatwo cofnąć polubienie 

• Przytulas 1

Moim zdaniem trochę bez sensu specjalnie rozdzielać komendy, niektórym mogłoby to sprawiać problemy.

Z racji iż niestety wielu graczy nie czyta komunikatów po wpisaniu komendy, wielu zastanawialoby się jak odlubic działkę, mimo że byłoby wszystko napisane. 

Nie przepadam za byciem "na neutral", więc jestem za odrzuceniem propozycji. 

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Nie raz z questów dostawałem zadanie by polubić komuś działkę po czym miałem niemiłego zonka, że przestałem lubić działkę x sąsiada i czekaj tu teraz by mu ponownie polubić :3

Ja jestem na Tak  :3

• Przytulas 1

image.png.6f8559d2576f656affa05e8e67300cc6.png

wczoraj myslalam o tym i doslownie wyjelas mi to z ust XD bardzo mnie to denerwuje bo juz nie zlicze ile razy przez przypdek odlubilam komus dzialke a potem musialam czekac kilka minut zeby ja ponownie polubic XD jestem na duuuze tak!

• Superka 1

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...