Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Działka

Piernik_
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Otrzymałeś 15% za pisanie wątków w złym dziale.

Wyróżnione odpowiedzi

Cześć, chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie nieaktywności tzn nie wchodzeniu na konto na serv usunie mi działkę oraz gramy razem ze znajomym i czy da się zrobić tak żebym ja był właścicielem tych dwóch działek? (Mojej i jego) 

Przychodzę również z propozycją dodania topki sklepów graczy co by bardzo ułatwiło dobór 😅

to chyba nie to miejsce na temat... jeżeli chodzi o działkę jest ona usuwana po miesiącu nieaktywności, a propozycje dotyczącą topek sklepów graczy możesz dodać w dziale propozycji (pamiętaj o wzorze!). co do działek możecie je połączyć albo dodać siebie samych nawzajem

Edytowane przez Klusek

Wiem wiem, dopiero zauważyłem za co przepraszam. Jeszcze jedno pytankoz czy jeśli na mojej działce i znajomego coś wybudowaliśmy to jak połączymy działki to nam usunie wszystkie budynki?? I jak zrobić połączenie działek 

Otrzymałeś 5% za offtopic. Komentarze danego wątku (swoją drogą napisanego w złym dziale) nie służą do zadawania pytań, zrób to na /pomoc, ts3 lub wiadomości prywatnej na forum//Less_Than3

Edytowane przez Less_Than3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...